Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Bir alım olmayacak bundan yüzde 90 eminim ama yedeklerin durumu ne olacak çok merak ediyorum. Telegramda yazan kişi bence kabin memuru değil direkt ik dan birisi çünkü çok ik ağızıyla konuşuyor. Ama yedeklerin sonu güzel olsa bari

Bir alım olmayacak bundan yüzde 90 eminim ama yedeklerin durumu ne olacak çok merak ediyorum. Telegramda yazan kişi bence kabin memuru değil direkt ik dan birisi çünkü çok ik ağızıyla konuşuyor. Ama yedeklerin sonu güzel olsa bari
Ben telegramda degilim rica etsem ne yazıyor orda söyleyebilir misiniz?

Kopyalayamıyorum fakat kısaca yönetim değiştiği için çok etkilediğini söylüyor
Geçen yıl Ahmet bolatın uçuş saati ayarlamasıyla Murat şekerinkinin çok farklı olduğunu 4 bin kişinin part time çalışmasına rağmen geri kalan kimsenin uçuş saatinin 80 saati geçmediğini bu yüzden de ihtiyaç olmadığını falan. Bir de Ahmet bolat agresif bir büyüme izlerken Murat şeker büyüme olayını ertelediği tarzı gibi şeyler yazmış

• Like
Tepkiler: babyfirstmeet
Birisi geçen yıl alım yapılırken 100 kişi daha fazla kişiye sahip olmalarına rağmen alım olduğunu söylemiş. Fakat o dediğim kişi de yönetimin değişmesinden kaynaklı uçuş saatleri değiştiği için alım planının da değiştiğini vurguladı

• Like
Tepkiler: babyfirstmeet
Göze aldım ve yazdım inşallah birileri güzel bir haber verir diye :)
Aramızdan bir ik yı arayacak cesarete sahip mi ya ahaha ben çok düşündüm ama o kadar haber vs olumsuz şeyler duyma psikolojisi olduğu için hiç yapmadım ama geçen sene yedekte olan bu sene kabin memuru olarak görev yapan arkadaşım ayda bir ik yı arayıp ne zaman çağıracaklarını soruyordu ve çağırmadan önce yakında gibi bir dönüş almış olduğunu söylemişti ama durum bambaşka şu an

Aramızdan bir ik yı arayacak cesarete sahip mi ya ahaha ben çok düşündüm ama o kadar haber vs olumsuz şeyler duyma psikolojisi olduğu için hiç yapmadım ama geçen sene yedekte olan bu sene kabin memuru olarak görev yapan arkadaşım ayda bir ik yı arayıp ne zaman çağıracaklarını soruyordu ve çağırmadan önce yakında gibi bir dönüş almış olduğunu söylemişti ama durum bambaşka şu an
Genel bir ik numarası var mi ki ona göre işin içinde olmayan bir arkadaşımıza aratabiliriz aslında 😂

Ben bir keresinde havalimanında direkt Thy odasına girip yetkili birisiyle konuşmuştum ama aylar önce ve şey demişti (Bence sürekli mail atmamalısın)

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.