50 kere girip yazmaktan vazgeçtiğim şeyi yazmışsınızMerhaba arkadaşlar herhangi bir bilgi alan varmi rica etsem paylaşabilir mi ağustosun sonu geliyor![]()
50 kere girip yazmaktan vazgeçtiğim şeyi yazmışsınızMerhaba arkadaşlar herhangi bir bilgi alan varmi rica etsem paylaşabilir mi ağustosun sonu geliyor![]()
Göze aldım ve yazdım inşallah birileri güzel bir haber verir diye50 kere girip yazmaktan vazgeçtiğim şeyi yazmışsınız
Ben telegramda degilim rica etsem ne yazıyor orda söyleyebilir misiniz?Bir alım olmayacak bundan yüzde 90 eminim ama yedeklerin durumu ne olacak çok merak ediyorum. Telegramda yazan kişi bence kabin memuru değil direkt ik dan birisi çünkü çok ik ağızıyla konuşuyor. Ama yedeklerin sonu güzel olsa bari
Kopyalayamıyorum fakat kısaca yönetim değiştiği için çok etkilediğini söylüyorBen telegramda degilim rica etsem ne yazıyor orda söyleyebilir misiniz?
Birisi geçen yıl alım yapılırken 100 kişi daha fazla kişiye sahip olmalarına rağmen alım olduğunu söylemiş. Fakat o dediğim kişi de yönetimin değişmesinden kaynaklı uçuş saatleri değiştiği için alım planının da değiştiğini vurguladıBen telegramda degilim rica etsem ne yazıyor orda söyleyebilir misiniz?
Aramızdan bir ik yı arayacak cesarete sahip mi ya ahaha ben çok düşündüm ama o kadar haber vs olumsuz şeyler duyma psikolojisi olduğu için hiç yapmadım ama geçen sene yedekte olan bu sene kabin memuru olarak görev yapan arkadaşım ayda bir ik yı arayıp ne zaman çağıracaklarını soruyordu ve çağırmadan önce yakında gibi bir dönüş almış olduğunu söylemişti ama durum bambaşka şu anGöze aldım ve yazdım inşallah birileri güzel bir haber verir diye![]()
Genel bir ik numarası var mi ki ona göre işin içinde olmayan bir arkadaşımıza aratabiliriz aslındaAramızdan bir ik yı arayacak cesarete sahip mi ya ahaha ben çok düşündüm ama o kadar haber vs olumsuz şeyler duyma psikolojisi olduğu için hiç yapmadım ama geçen sene yedekte olan bu sene kabin memuru olarak görev yapan arkadaşım ayda bir ik yı arayıp ne zaman çağıracaklarını soruyordu ve çağırmadan önce yakında gibi bir dönüş almış olduğunu söylemişti ama durum bambaşka şu an
Ben bir keresinde havalimanında direkt Thy odasına girip yetkili birisiyle konuşmuştum ama aylar önce ve şey demişti (Bence sürekli mail atmamalısın)Aramızdan bir ik yı arayacak cesarete sahip mi ya ahaha ben çok düşündüm ama o kadar haber vs olumsuz şeyler duyma psikolojisi olduğu için hiç yapmadım ama geçen sene yedekte olan bu sene kabin memuru olarak görev yapan arkadaşım ayda bir ik yı arayıp ne zaman çağıracaklarını soruyordu ve çağırmadan önce yakında gibi bir dönüş almış olduğunu söylemişti ama durum bambaşka şu an
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.