Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Genel bir ik numarası var mi ki ona göre işin içinde olmayan bir arkadaşımıza aratabiliriz aslında 😂
Ahahah mantıklı bize son maildeki numaradan ulaşmış öyle diyordu keşke yedeklikte bile 2025 tayfa şansı olsaymış bizdeki şey 40 yılda bir olur ancak agresif büyüyen şirket bir anda savaş olunca alımları durdur ahahahah

Ben bir keresinde havalimanında direkt Thy odasına girip yetkili birisiyle konuşmuştum ama aylar önce ve şey demişti (Bence sürekli mail atmamalısın)
Evet bence de o yüzden sürekli burda takılıyoruz hepberaber😂😂 başka kime anlatabilirsin ki bu işi ne kadar istediğimi bilen annem bile artık takma kafana kızım diyo haklı hayatımı buna bağlayamam ama işte thy de hostes olmak gibide güzel bir hayal ve ucuna gelmişim birinin bizi düşünüp açıklama yapması lazım 😂

Ahahah mantıklı bize son maildeki numaradan ulaşmış öyle diyordu keşke yedeklikte bile 2025 tayfa şansı olsaymış bizdeki şey 40 yılda bir olur ancak agresif büyüyen şirket bir anda savaş olunca alımları durdur ahahahah
Ben 2002li birisi olarak şunu söyleyebilirim ki darbe,Pandemi gibi şeyler hep benim hayatımın en önemli anlarına denk geldi üstüne bir de bu olay eklendi

• Like
Tepkiler: ultraviolence
Birisi geçen yıl alım yapılırken 100 kişi daha fazla kişiye sahip olmalarına rağmen alım olduğunu söylemiş. Fakat o dediğim kişi de yönetimin değişmesinden kaynaklı uçuş saatleri değiştiği için alım planının da değiştiğini vurguladı
Ya bu kişiler uyduruyor mu yoksa tanıdıkları vs mi var acaba cozemedim☹️ anlattıkları şeylerde çok mantık çerçevesinde haklı da olabilirler ama ne olcağı da belli olmuyor tabi. Bana kabin için net bir plan yok gibi geliyor çok nötr bi alandalar bu da bi süre devam edicek gibi ama kesinlikle alıma karşı bi durum oldugunu sanmıyorum bence şirket bütçesine uygun daha iyi bi an kollanıyor, yedeklere ayrı olarak istihdamdan ziyade bence alımla beraber herkesin süreçleri başlar sizin hakkınız hiçbir halükarda yanmaz(hali hazırda aşamaları bitmiş adaylar varken ekstra kişiler ekstra bütçe diye düşünüyorum)

Sizler neler düşünüyorsunuz bence sonbahar ayları da sessiz geçebilir yeni yılla beraber bir hareketlenme görebiliriz gibi geliyor
(kulağa çok korkunç geliyor ama yazılanlardan dolayı aklımda bu canlandı herhangi bir bilgim asla yok sadece fikrim bu yönde 🩷)

• Like
Tepkiler: yiğitbulut
Ben AJet kabin amiri ile görüştüm geçen günü. Bir dönem daha savaş gibi bir durumdan dolayı alımı durdurduk deyip sonradan devam etmişler. Kısacası bence her an her şey değişebilir ben şirketin tutumuna pek güvenmiyorum şuan bu bilgiler doğruysa bile yarın kalkıp değiştirebilirler o yüzden aslında varsayım yapmamız pek doğru değil çünkü sürekli değişken kararlar alınıyor. Ama tek isteğim bilgilendirilmek artık ona göre geçici süreliğine bir işe girmek istiyorum

Ben Ajet yedekteyim de bence thy yedek konusunda bekleyebilir ancak Ajet her hafta sıfır uçak indiriyor sabihaya ajet devam edebilir diye düşünüyorum Ama ne zamannnnnn ????

Ben Ajet yedekteyim de bence thy yedek konusunda bekleyebilir ancak Ajet her hafta sıfır uçak indiriyor sabihaya ajet devam edebilir diye düşünüyorum Ama ne zamannnnnn ????
AJet çoğu uçuşunda THY’nin uçaklarını kullanıyor yeni uçak geldikçe kendi uçağıyla sürdürüyor değişen bir şey olmuyor o yüzden bunu biz bilemeyiz

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.