Ben de aynı bu şekilde düşündüm motivasyonum bir tık kırılmış olabilirNutkum tutuldu daha fazla yazamıcamBen artık kendimde aramayacagım sorunu o halde
Ben de aynı bu şekilde düşündüm motivasyonum bir tık kırılmış olabilirNutkum tutuldu daha fazla yazamıcamBen artık kendimde aramayacagım sorunu o halde
Bilmem içiniz rahatlar mı ama bence ek tetkik hakkı tanırlar.1 hafta uzun bir süre degil bence.Yarın bile olumlu dönülse pazartesiye saglık raporu istenir sizin tanının kaldırılmasına 3 gün kalır falan bir sorun olmaz bence hızlı davranmışsınızBen de aynı bu şekilde düşündüm motivasyonum bir tık kırılmış olabilirbu arada benim farklı bir sorum olacak. Ben bugün aile hekimine gittim gizli tani olduğunu gördü ben de ilçe sağlığa dilekçe verdim bugün hemen. Ama bundan 7-10 sene öncesinde üniversite sınavı nedeniyle kaygı için gittiğim psikiyatrist bana epilepsi anksiyete tanısı girdiğini öğrendim. Epilepsim asla yok zaten, anksiyete de kaygı nedeniyle gittiğim için yazılmış herhalde. Başka bir doktordan sağlam raporum var bu arada. Ek tetkik için hak tanınır mi veya sorun ederler mi sürecimin an çok demoralize oldum açıkçası ve olumluysa da umarım geç gelir mail çünkü 1 hafta sürebilir dediler açılması gizli taninin ilçe sağlıkta.
Teşekkür ederimBilmem içiniz rahatlar mı ama bence ek tetkik hakkı tanırlar.1 hafta uzun bir süre degil bence.Yarın bile olumlu dönülse pazartesiye saglık raporu istenir sizin tanının kaldırılmasına 3 gün kalır falan bir sorun olmaz bence hızlı davranmışsınız
Şans işleri açıkçası tipini beğenmezse istersen c2 seviyesinde konuşBenim geçen sene özel ders öğrencim vardi kabin memurluğu mülakatlarina hazırlanıyordu THY nin. İngilizce seviyesi asla yeterli değildi temel düzey ancak vardı ama online sınavları yardım alarak geçti ve yüz yüze mülakatları da geçmisti kurul dahil. Devam etmedi orası ayrı tabii ama ezber yaparak çalışıyordu çünkü ingilizcesi hiç yeterli değildi THY de bile bu durum nasıl anlaşılmadi tuhaf açıkçası ben ona özel ders verirken aynı mülakatta ben kurulda elenmistim ama o beni geçmişti
Ben kurulda elendim bu arada İngilizcede değil ama ben tipten dolayı değil ilk mülakatım olduğundan dolayı aşırı heyecandan elendigimi düşünüyorum bilemiyorumŞans işleri açıkçası tipini beğenmezse istersen c2 seviyesinde konuş
Tabi fazla heyecanda elenme sebebiBen kurulda elendim bu arada İngilizcede değil ama ben tipten dolayı değil ilk mülakatım olduğundan dolayı aşırı heyecandan elendigimi düşünüyorum bilemiyorum
Tahmini 80bin₺ netArkadaşlar merhaba,
Pegasus ve TK'nın pozisyon için sunduğu maaş ve yan haklarından haberim var ancak AJET ile ilgili bir bilgim yok. Mülakat öncesi sunum yapılıyor mu ? ya da bilgi sahibi olan var mı ?
Teşekkürler
Su kuruldan olumlu alayımm diye düşünüyorm sabah aksam, maaş o kadar umrumda değilMaaş en sonda geliyormuş, 2 hurma 1 pide
Az önce aradılar bütün verilerinizi açtık diye bu kadar çabuk olmasına şaşırdım 4 saat icindeBilmem içiniz rahatlar mı ama bence ek tetkik hakkı tanırlar.1 hafta uzun bir süre degil bence.Yarın bile olumlu dönülse pazartesiye saglık raporu istenir sizin tanının kaldırılmasına 3 gün kalır falan bir sorun olmaz bence hızlı davranmışsınız
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.