Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Şöyle bir yorum yapabilirim.Ben kamuda çalışıyorum.Beslenme desteği de veriyoruz hergün yüzlerce cagrı yapıyorum bazen.Hep aynı cümle kalıpları kullanmıyorum ifadelerim değişebiliyor buna çok takılmamak lazım.Bazen üşenip cümleyi en özet şekilde söylüyorum veya detay da vermedigim oluyor😂
Doğru haklısın da işte insan tereddüt ediyor. Çünkü cevaplarımın yeterli olduğunu düşünüyorum ben. Bakalım sonuc ne olacak :)

Ankara esb için başvurmuştum. tam 14 gün sonra olumlu dönüş aldım mail ile. Bazı arkadaşların biraz daha uzun sürdü bazıları ise çok hızlı olumlu mail aldı 1-5 gün sonra. Olumsuz mail toplu atılıyor geri kalan adaylara süreçten 1-1,5 ay sonra. Ben de şöyle düşündüm bu süreçle ilgili, koca bir aday havuzu var sonuçta ve sürekli mülakat yapılıyor havuz dolunca bir eleme oluyor gibi, perfect adaylara hızlı olumlu dönüş yapıyorlar belki.
Tebrikler bu arada,olabilir evet.Ama heryer aynı degil,mesela thy bana 1 gün sonra akşamına olumsuz döndü.Tam mantıgını anlamak pek mümkün değil

Evet olumlu olarak dönmüşler.
THY olumsuzları önce atıyor, sonra sıralamaya göre çağırıp ona göre hareket ediyor. Çok iyiyse hızlı, ortalama insanlar ise uzun sürüyor

• Like
Tepkiler: andromeda
Bende kurula girdim 1 ay içerisinde dönüş olacak demediler bana. Hatta çıkarken sonraki süreç nedir dedim, evinize gidebilirsiniz dediler. Tuhafıma gitti aslında. 1 ay içinde sonucunuz gelecek kontrol edin denilmesini bekledim ama hiç böyle bir bilgi almadım :D
Bilemiyorum ben de mail almadan çok heveslenmek istemiyorum ama sonucumu sizlerle paylaşırım geldiğinde.

• Like
Tepkiler: ERHAN ÇINAR
Bende kurula girdim 1 ay içerisinde dönüş olacak demediler bana. Hatta çıkarken sonraki süreç nedir dedim, evinize gidebilirsiniz dediler. Tuhafıma gitti aslında. 1 ay içinde sonucunuz gelecek kontrol edin denilmesini bekledim ama hiç böyle bir bilgi almadım :D
Sizin İngilizce nasıl geçti neler sordular?

Sizin İngilizce nasıl geçti neler sordular?
Beni kurulda ve ingilizce de zorladılar. Gündelik hayat her cümleme farklı soru sordular. 10 ar tane soru sormuslardır ingilizce ve kurulda belki daha fazla. Yani çalışarak gidilecek birşey değil. İngilizceyi anlayıp , cevaplayabilmen gerekiyor. O yüzden eskiden bende merak ederdim ne sordular diye de hiç gerek yok merak etmeye. İngilizcen iyiyse anlayabiliyorsan geçersin. Çünkü net soru yok , senin hayatına göre senin cümlelerine göre içinden birşey çekip soruyorlar.

Beni kurulda ve ingilizce de zorladılar. Gündelik hayat her cümleme farklı soru sordular. 10 ar tane soru sormuslardır ingilizce ve kurulda belki daha fazla. Yani çalışarak gidilecek birşey değil. İngilizceyi anlayıp , cevaplayabilmen gerekiyor. O yüzden eskiden bende merak ederdim ne sordular diye de hiç gerek yok merak etmeye. İngilizcen iyiyse anlayabiliyorsan geçersin. Çünkü net soru yok , senin hayatına göre senin cümlelerine göre içinden birşey çekip soruyorlar.
Ne konuda zorladı peki yani neyin üzerinde durmaya çalışıyor tam olarak neye odaklanıyor?

Ne konuda zorladı peki yani neyin üzerinde durmaya çalışıyor tam olarak neye odaklanıyor?
Zorlamaktan kastım cok soru sorması. Herkese benim gibi çok soru sormuyorlar. Hayatınla ilgili sorular dediğim gibi. CV inle ilgili , genel seninle ilgili. Herkese aynı soruyu sormaz yani. Misal ben 2 kere kendimi anlattım ingilizce mülakatta. Hayatımı anlatmama rağmen en son yine anlat farklı bilgiler de ver dedi beyfendi. Aklıma ne geldiyse devam ettirdim. İngilizcesine güvenen hiç kasmasın kendisini. Güvenmeyen ingilizcesini geliştirsin. En azından benim gibi çok soru sorulursa bilip bilmediğiniz anlasılır zaten ezberle olmaz yani. Ne söylerseniz oradan bir cümle cekip soru sorabiliyorlar. Spontane sorular yani. İngilizce bilgisini güzel ölçtüklerini düşünüyorum. Her ne kadar zorlasalarda :D

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.