Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Zorlamaktan kastım cok soru sorması. Herkese benim gibi çok soru sormuyorlar. Hayatınla ilgili sorular dediğim gibi. CV inle ilgili , genel seninle ilgili. Herkese aynı soruyu sormaz yani. Misal ben 2 kere kendimi anlattım ingilizce mülakatta. Hayatımı anlatmama rağmen en son yine anlat farklı bilgiler de ver dedi beyfendi. Aklıma ne geldiyse devam ettirdim. İngilizcesine güvenen hiç kasmasın kendisini. Güvenmeyen ingilizcesini geliştirsin. En azından benim gibi çok soru sorulursa bilip bilmediğiniz anlasılır zaten ezberle olmaz yani. Ne söylerseniz oradan bir cümle cekip soru sorabiliyorlar. Spontane sorular yani. İngilizce bilgisini güzel ölçtüklerini düşünüyorum. Her ne kadar zorlasalarda :D
Bana ilk partta kendini anlat dedi 1 dk anlattım.İkinci partta iki basit soru sordu sosyal medya kullanımı ile ilgili.Sıkıştırmadı.Belki aksanım iyi oldugu içindir veya random değişiyordur kişiden kişiye.Çok rahat bir şekilde konuştum belki de ondandır bilemiyorum rahat geçti

Bana ilk partta kendini anlat dedi 1 dk anlattım.İkinci partta iki basit soru sordu sosyal medya kullanımı ile ilgili.Sıkıştırmadı.Belki aksanım iyi oldugu içindir veya random değişiyordur kişiden kişiye.Çok rahat bir şekilde konuştum belki de ondandır bilemiyorum rahat geçti
Şanş işi bence ama en önemlisi heyecan kontrolü

Benim de rahat geçti. İngilizce bildiğim için. Ama soru sayısı fazlaydı. Her cümleden birşey çekip soru sordu. İngilizce biliyorsanız sorun değil bu konu. İngilizce bilen hiç takılmasın ingilizce mülakat aşamasına. Havadan sudan spontane sorular soruyorlar. İngilizce bilmezsen anlamazsan geçemezsin bu aşamayı. Ne sordudan ziyade ingilizceyi öğrenmeye bakmak daha mantıklı. Ezberle olmaz yani, ezber yaparsın aradan bi cümle cekip sana bir soru sorar bilmediğini anlar kısacası. Bana 10 soru sormuştur diye düşünüyorum. Güzel muhabbet ettik. Arkadaş çevreme bile girdik, görüsüp görüsmediğimden tut. Bir kafede sohbet ediyormuşcasına spontane sorular vardı. Benim iki görüsmem de uzun sürdü zaten. Aksanla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Uluslararası iliskiler mezunuydum ondan dahi olabilir zorlaması :D Kaç dil bildiğimi sordu zaten bölümden dolayı mesela.

Benim geçen sene özel ders öğrencim vardi kabin memurluğu mülakatlarina hazırlanıyordu THY nin. İngilizce seviyesi asla yeterli değildi temel düzey ancak vardı ama online sınavları yardım alarak geçti ve yüz yüze mülakatları da geçmisti kurul dahil. Devam etmedi orası ayrı tabii ama ezber yaparak çalışıyordu çünkü ingilizcesi hiç yeterli değildi THY de bile bu durum nasıl anlaşılmadi tuhaf açıkçası ben ona özel ders verirken aynı mülakatta ben kurulda elenmistim ama o beni geçmişti

Benim geçen sene özel ders öğrencim vardi kabin memurluğu mülakatlarina hazırlanıyordu THY nin. İngilizce seviyesi asla yeterli değildi temel düzey ancak vardı ama online sınavları yardım alarak geçti ve yüz yüze mülakatları da geçmisti kurul dahil. Devam etmedi orası ayrı tabii ama ezber yaparak çalışıyordu çünkü ingilizcesi hiç yeterli değildi THY de bile bu durum nasıl anlaşılmadi tuhaf açıkçası ben ona özel ders verirken aynı mülakatta ben kurulda elenmistim ama o beni geçmişti
Boynuz kulaga tur bindirmiş :ROFLMAO::ROFLMAO:Şaka şaka, kuruldan geçenlere artık saygı duyuyorum thy den

Benim de rahat geçti. İngilizce bildiğim için. Ama soru sayısı fazlaydı. Her cümleden birşey çekip soru sordu. İngilizce biliyorsanız sorun değil bu konu. İngilizce bilen hiç takılmasın ingilizce mülakat aşamasına. Havadan sudan spontane sorular soruyorlar. İngilizce bilmezsen anlamazsan geçemezsin bu aşamayı. Ne sordudan ziyade ingilizceyi öğrenmeye bakmak daha mantıklı. Ezberle olmaz yani, ezber yaparsın aradan bi cümle cekip sana bir soru sorar bilmediğini anlar kısacası. Bana 10 soru sormuştur diye düşünüyorum. Güzel muhabbet ettik. Arkadaş çevreme bile girdik, görüsüp görüsmediğimden tut. Bir kafede sohbet ediyormuşcasına spontane sorular vardı. Benim iki görüsmem de uzun sürdü zaten. Aksanla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Uluslararası iliskiler mezunuydum ondan dahi olabilir zorlaması :D Kaç dil bildiğimi sordu zaten bölümden dolayı mesela.
o kadar ingilizce bil boy kilona dikkat et,iletişim ifade becerilerin kusursuza yakın olsun hepsinden geç ama kuruldan bilmedigin sebeplerden elen işte..Bir çoğunun da başına bu geliyor

Ama sonradan öğrendim ki torpili varmış çünkü aynı kisi bilseydik size de yardım ederdik dedi😂
Cidden mi ya?Ben bir yakınımdan sunu duydum.Kabin ve kokpit alımında kayırma iddiası yok,ucak kacırılma olayları vs durumları olmuş zamanında.Harici yerlerde var diye duymuştum

Cidden mi ya?Ben bir yakınımdan sunu duydum.Kabin ve kokpit alımında ****** yok,ucak kacırılma olayları vs durumları olmuş zamanında.Harici yerlerde var diye duymuştum
Evet bana direkt bu şekilde söyledi öğrencimin velisiydi ben de çok şaşırdım duyunca
Cidden mi ya?Ben bir yakınımdan sunu duydum.Kabin ve kokpit alımında ****** yok,ucak kacırılma olayları vs durumları olmuş zamanında.Harici yerlerde var diye duymuştum

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.