İngilizce bence online sınavda nasıl çıktıysa onun seviyesindeydi, arada kolay sorular da vardı ama zor sorular da çok zor değildi rahatlıkla yapabilirsiniz bence, dert etmeyin. Genel yetenek süre olarak zorladı. Bir de bugün giren arkadaşlar, eğer hatırlıyorsanız bizimle birlikte sınava giren beyefendinin adı neydi, İnsan Kaynakları Müdürüyüm demişti
Çok teşekkür ederim bilgi için.Kolay buldunuz mu sınav yerini? İzbanla gideceğim de hemen bulabilir miyim?

izbandan indikten sonra merdiven çıkıyorsunuz daha sonra dış hatlar terminali solda kalıyor orda güvenliğe sorabilirsiniz, terminalden girerken ben sormuştum neresi diye onlar söylüyorlar zaten güvenlikten geçince solda merdivenler var onu çıkıyorsunuz orada, bulması kolay sorun değil, çıkarken de yine izban solda kalıyor ordan yürüyüp merdivenden inersiniz

Merhaba arkadaslar bugün sınava girdim. İngilizce online sınavla hemen hemene aynıydı genel yetenek kolaydı bana göre tabi ama süreyi iyi ayarlamanızı tavsiye ederim

Bilgiler için teşekkürler, acaba cagirmalar devam edecek mi, bekliyoruz ama umudum kalmadı 🥺

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.