Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar bugün izmir'de yerinde sınava girenler varsa nasıldı bilgi verebilir misiniz ? Evde girdiğimiz gibi mi? Yine soru sayısı aynı mı? Bir de kolay buldunuz mu havalimanında??
Benim nişanlım girdi sınava online sınavdan daha biraz daha zor ve gramer ağırlıklıymış öyle dedi. Sorular benziyormuş. Orta seviyenin üstündeymiş. Herkese aynı mı sorarlar bilemiyorum farklı olabilir sorular.
Bugün girdim sınava ingilizce online dan daha zordu soru kalıpları aynıydı ama kelime olarak daha çok zorlamışlar bana gelen sorular b2 seviyeydi genel olarak genel yetenek basitti
İngilizce bence online sınavda nasıl çıktıysa onun seviyesindeydi, arada kolay sorular da vardı ama zor sorular da çok zor değildi rahatlıkla yapabilirsiniz bence, dert etmeyin. Genel yetenek süre olarak zorladı. Bir de bugün giren arkadaşlar, eğer hatırlıyorsanız bizimle birlikte sınava giren beyefendinin adı neydi, İnsan Kaynakları Müdürüyüm demişti
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.