Bilgiler için teşekkürler, acaba cagirmalar devam edecek mi, bekliyoruz ama umudum kalmadı 🥺
Ben geçen sene tgs yüz yüze mülakata girdikten sonra olumlu veya olumsuz bilgilendirme amaçlı hiçbir şekilde sms veya mail gelmedi ona çok şaşırmıştım. Benim gibi hiç geri dönüş almayanlar olmuş forumda hatta, bence sms veya mail ile bilgi verilmeli sonuç hakkında olumlu veya olumsuzda olsa

• Like
Tepkiler: nunisi
Ben geçen sene tgs yüz yüze mülakata girdikten sonra olumlu veya olumsuz bilgilendirme amaçlı hiçbir şekilde sms veya mail gelmedi ona çok şaşırmıştım. Benim gibi hiç geri dönüş almayanlar olmuş forumda hatta, bence sms veya mail ile bilgi verilmeli sonuç hakkında olumlu veya olumsuzda olsa
yerinde sınavdan sonra ne kadar sürede yüzyüze kurula çağırdılar sizi

Değerlendirmelerde yetenek ve ingilizce ayrı ayrı olarak mı değerlendiriliyor yoksa genel toplamı mı alınıyor bilgisi olan varmı veya @gunesdogan bilgin var mı bu konuda

Değerlendirmelerde yetenek ve ingilizce ayrı ayrı olarak mı değerlendiriliyor yoksa genel toplamı mı alınıyor bilgisi olan varmı veya @gunesdogan bilgin var mı bu konuda
Net bir bilgim olmamakla birlikte %60 İngilizce, %40 Genel Yetenek veya %70 İngilizce, %30 Genel Yetenek baz alınıyor diye tahmin ediyorum.

• Like
Tepkiler: AD06
Envanter testinden de ortalama alınıyor mu ki acaba
Yok öyle bir amaç güdülmüyor envanter testinde. Diğer şirketler bakıyordur ancak TGS'nin pek baktığını bile düşünmüyorum. Muhtemelen Genel Yetenek ve İngilizce'nin yanında bedava gelmiştir. Boşa gitmesin diye de kullanalım demişlerdir. :) Ciddiyim bu arada.

• Like
Tepkiler: AD06

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.