Kabinde yedege kalanlar icin de mi boyle? 1 sene süre mi vermislerAma AJet yedek olarak ayırdığı adaylarına süre sınırı belirlemedi o yüzden içiniz rahat olsun Thy için ‘katılmış olduğunuz süreçler 1 yıl geçerlidir’ şekilinde
Kabinde yedege kalanlar icin de mi boyle? 1 sene süre mi vermislerAma AJet yedek olarak ayırdığı adaylarına süre sınırı belirlemedi o yüzden içiniz rahat olsun Thy için ‘katılmış olduğunuz süreçler 1 yıl geçerlidir’ şekilinde
Belki de ellerindeki kabin memuru sayısı 2 bin tane fazladır ve 1 yıl hiç ihtiyaçları olmayacaktır her şey çok belirsizbana kalırsa alım olmayacak denemsi tamamen büyük alımlar olmaycak şeklinde algılanmalı keza illa istifa eden emekli olan doğum izini olan bilemem ne izni olan olacktır bu yüzden havuzdan alacaklardır diye düşünüyorum yedekler illaki değerlendirilecektir hali hazırda bize bu kadar emek, paraa vce zamn harcandı umarım böylede olur![]()
Nisan ayında 8 uçak AJet , 2 uçak TK teslim aldı fakat mevcut personel fazla çalıştırılarak mevcut personelinin yarısı kadar olan ihtiyaç kapanabiliyor. Pandemide bunu gördük pilotlar aylık 100 saat uçuş sınırında uçuruluyordu. Ayrıyeten uçak sayısından çok uçaklar havada ne kadar kalıyor, uçuş frekansları ne durumda bu önemli. Uçak evet geliyor ama gelen uçak da talep az olursa normalden daha az havada kalır. TÜRSAB YK Üyesi Hamit Kuk, turizm rezervasyonlarında %40 iptal olduğunu söyledi.ajetinde uçakları teslim ediliyor ona rağmen eğitim için haber bekleyen son grup hariç sağlığı geçenleri beklemeye aldılar tknında gelecek uçakları mevcut ama genel müdür yardımcısı öyle diyince bilemiyoruz mail atıp yedeklerin durumuyla ilgili bilgi alabilen biri olursa burda paylaşırsa çok seviniriz
Benim tahminim zaten önümüzdeki çeyrekte alım gelmeyeceği yönünde tkda ekipler kokpit ve kabin farketmeksizin çoğunca üst sınırda uçabiliyor kaldı ki kabin için son alımda 4 ilan vardı ve epeyce az alım oldu bir kriz olmadan bile bu kadar ince hesaplanarak yürütülen sürecin şuan işleyeceğini sanmıyorum ama maalesef burda mantıklı yorumlara sadece negatif düșünce gözüyle bakılıyor haftalardır aynı şeyler konuşuluyor anlamlandırma konusunda sorun yaşayan insanlar nasıl kabine çıkacak hayret ediyorum sadece hocam iyi forumlarNisan ayında 8 uçak AJet , 2 uçak TK teslim aldı fakat mevcut personel fazla çalıştırılarak mevcut personelinin yarısı kadar olan ihtiyaç kapanabiliyor. Pandemide bunu gördük pilotlar aylık 100 saat uçuş sınırında uçuruluyordu. Ayrıyeten uçak sayısından çok uçaklar havada ne kadar kalıyor, uçuş frekansları ne durumda bu önemli. Uçak evet geliyor ama gelen uçak da talep az olursa normalden daha az havada kalır. TÜRSAB YK Üyesi Hamit Kuk, turizm rezervasyonlarında %40 iptal olduğunu söyledi.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.