Pozisyon veya İlan Adı
THY Cadet
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

ekselans06

Üye
2 Şub 2026
23
7
0
Meslek
Akademik
Şimdi kayıt ol
Değerli ziyaretçilerimiz, her konunun sadece ilk üç mesajını görüntüleyebilirsiniz. Diğer mesajları görüntüleyebilmek için kayıt olmalı veya giriş yapmalısınız. oturum aç | kayıt ol
Yeni haberler ortaya çıkmış doğruluğundan emin olmamakla beraber buraya yazarak sizlerle konuşmak istedim. Haberin içeriği THY’nin bu yıl içerisinde istihdamını koruyacağı yönünde. Sizce bu durum tüm ilanları mı kapsıyor ? Örneğin cadet ilanları

Şu an birçok firma süreçlerini askıya almış ya da durdurmuş durumda. Operasyon tarafında ise mevcut personelin daha verimli kullanılması yönünde talimatlar gidiyor.

Personel açığı var mı? Var. Fakat mevcut süreç, yeni alımdan çok eldeki personelin daha fazla çalıştırılması şeklinde ilerliyor. Sektör önünü gördüğünde, pandemi sonrası dönemde olduğu gibi agresif alımlar tekrar gündeme gelebilir.

bu açıklamayı genel başkan yardımcısı yaptı,2026 için istihdam planlamıyoruz diye ama bende iştirakler için geçerli mi bilmiyorum

Bence tüm süreçlerdeki(tgs, kabin memurluğu veya cadet) adayların b, c opsiyonlarını değerlendirmesi lazım. Bu iş uzayacak gibi duruyor.

tüm firmaların sebebi savaş ancak seferler açılmaya başlandı.Firmalar bu süreçteki zararlarını,yakıt maliyetlerinin artmasını neden gösteriyor,thy bile bu durumdaysa diğer firmalardan birşey beklemiyorum

Adamlar aile yılına özel %15 indirimi bile ileri tarihe taşıdı siz düşünün artık ne kadar kemer sıkıldığını. Bu sene kimse tgs beklemesin. Ama şundanda çekiniyorum hadi bir yere girdim 2 3 ay sonra beni aradılar ama o an çalıştığım için giremiyecekmiyim çünkü görüşmede başlamanız için son 1 ay sigortanızın yatmamış olması lazım dediler aksi halde işkurun ödeneğinden yararlanıp işbaşı yaptıramıyorlarmış

Şimdi kayıt ol
Değerli ziyaretçilerimiz, her konunun sadece ilk üç mesajını görüntüleyebilirsiniz. Diğer mesajları görüntüleyebilmek için kayıt olmalı veya giriş yapmalısınız. oturum aç | kayıt ol

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.