2026 kabin yedek adaylar için durum neolucak peki ? hiçbir açıklama bizlere yapılmadı iptal gibisindenŞu an birçok firma süreçlerini askıya almış ya da durdurmuş durumda. Operasyon tarafında ise mevcut personelin daha verimli kullanılması yönünde talimatlar gidiyor.
Personel açığı var mı? Var. Fakat mevcut süreç, yeni alımdan çok eldeki personelin daha fazla çalıştırılması şeklinde ilerliyor. Sektör önünü gördüğünde, pandemi sonrası dönemde olduğu gibi agresif alımlar tekrar gündeme gelebilir.
Ben de A ve B planları konusunda herkese katılıyorum ama bu süreci pandemiyle eşdeğer tutmanın da mantıklı olduğunu düşünmüyorum sonuçta ülkeler arası bir seyahat kısıtlaması vs yok turizm durmadı bir şekilde hareketlenecektir yaz dönemi ki ülkeler de bunu ister kimse ekonominin büyük bir gelir kaynağı olan turizmin durmasını istemez hâlâ şirketler büyümeye devam ediyor yapılacak istihdamların planlar dahilinden çok ihtiyaç yönünde ilerleyebileceği kanısındayım bu da daha anlık süeçleri getirebilir ama tamamen şahsi fikrim2026 kabin yedek adaylar için durum neolucak peki ? hiçbir açıklama bizlere yapılmadı iptal gibisinden
Haberi sosyal medyada yeni gördüm optimistic bir açıyla bakıyordum duruma fakat şu an ki durumda açıkça bir alım yapmayı düşünmediklerini söylemişler ben de hayırlısı olsun hepimiz için diyorum sadece…olay tamamen süreci doğru aneliz edebilmek ama şu belirsizlikte bekleyip sürenin dolmasındansa ‘operasyonel olarak gereklilik bulunmadığından süreciniz sonlandırılmıştır bir sonraki alımda geçerlilik tarihleri göz önüne alınarak kaldığınız aşamadan çağrılacaksınız’ deseler en azından bizlerde farklı yollara girebiliriz hepimiz birer maaliyet uzmanına, orta doğu stratejistine dönüştük şirketlerin emiratese bakarak rahat hareket edememesinin bir diğer sebebi bae nin nakit konumda bizden daha iyi olmaları ve kendi petrollerinin, jet yakıtlarının olması olabilir
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.