Az önce gelen mesaj, 8 şubatta kurul mülakatına girmiştim

Sayın Adayımız,
TGS Yer Hizmetleri A.Ş. İş başvurunuz olumlu sonuçlanmıştır. İşe alım işlemlerinde zorunlu olan işbaşı sağlık tetkiklerini (Akciğer Filmi, Solunum Fonk.Test, Tam Kan Sayımı, Açlık Kan Şekeri, HbsAg, İşitme Testi, EKG, İdrar Tahlili) aç karnına yaptırıp tahlil sonuçları ile birlikte 02.03.2024 CUMARTESİ günü saat 16:00ye kadar aşağıdaki adreste İşbaşı Muayenesi' ne katılmanız rica olunur.
Adres: İDTM A1 Blok Kat:1 TGS İş Sağlığı ve Güvenliği Müdürlüğü Ofisi Bakırköy/İST B234

Sayın Adayımız,
TGS Yer Hizmetleri A.Ş. İş başvurunuz olumlu sonuçlanmıştır. İşe alım işlemlerinde zorunlu olan işbaşı sağlık tetkiklerini (Akciğer Filmi, Solunum Fonk.Test, Tam Kan Sayımı, Açlık Kan Şekeri, HbsAg, İşitme Testi, EKG, İdrar Tahlili) aç karnına yaptırıp tahlil sonuçları ile birlikte 02.03.2024 CUMARTESİ günü saat 16:00ye kadar aşağıdaki adreste İşbaşı Muayenesi' ne katılmanız rica olunur.
Adres: İDTM A1 Blok Kat:1 TGS İş Sağlığı ve Güvenliği Müdürlüğü Ofisi Bakırköy/İST B234
Bende 19 subatta mülakata girmistim banada aynı mesaj geldi az önce

Sayın Adayımız,
Yer hizmetleri icin mi bide e nabiza bakicak mi isyeri hekimi cikinca yazar msnz lutfen

Bende bunu merak ediyorum, ben 16 şubatta mülakata girmiştim ama İzmir'de, şehirden şehire fark ediyor sanırım
Bende 30 Şubat'ta İstanbul'da kurul mülakatına girmiştim. Olumlu mu olumsuz mu bilsek de ona göre hareket ederdik. Stresten mahvoldum

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.