Dediğiniz gibi olabilir bu tarz işlerde overqualified durumundan dolayı bazen eleme yaptıklarını düşünüyorum olası sonuçlara yol açabiliyor.O kişinin maaşı az bulması veya fazlasını hakettiğini düşünmesi veya iş arkadaşlarıyla kendini aynı seviyede görmemesi vs gibi .
Bu şekilde düşünmemiştim cidden 😂

arkadaşlar ben 30 ocakta istanbul istasyonu için kurul mülakatına davet edildim. benimle aynı tarihte kurul mülakatına giren var mı ? bize de ön mülakatta 1 ay içinde kesin dönüş sağlanacak dendi fakat henüz bir dönüş olmadı

arkadaşlar ben 30 ocakta istanbul istasyonu için kurul mülakatına davet edildim. benimle aynı tarihte kurul mülakatına giren var mı ? bize de ön mülakatta 1 ay içinde kesin dönüş sağlanacak dendi fakat henüz bir dönüş olmadı
Bu konu başlığı geçen yıla ait. Dilerseniz aşağıdaki bağlantı aracılığıyla sorununuz hakkında yeni bir konu açabilirsiniz.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.