B
basak2602
HavaPersonel.Com
Arkadaşlar mülakat sonrasında olumlu yada olumsuz geri dönüş alanlar buraya yazabilir mi ?
cidden çok teşekkürler 2 kez başlık açmaya çalıştım admin reddetti durduk yere. SonundaaArkadaşlar mülakat sonrasında olumlu yada olumsuz geri dönüş alanlar buraya yazabilir mi ?
Yüksek ihtimal olumlu olumlu olmasa böyle bir şeyi sormazlar bence çünkü işkur İep olayından dolayı soruyorlar sizede zaten mülakatta brifing yaparken anlatmışlarAz önce TGS'den şu an çalışıp çalışmadığımı (son 30 gün içerisinde SGK prim ödemem olmadığını) teyit etmek için aradılar, ilerleyen günlerde geri dönüş yapacaklarını söylediler. Mülakatın olumlu/olumsuz olduğuyla ilgili bir şey söylenmedi.
Evet aynısı benim içinde olduAz önce TGS'den şu an çalışıp çalışmadığımı (son 30 gün içerisinde SGK prim ödemem olmadığını) teyit etmek için aradılar, ilerleyen günlerde geri dönüş yapacaklarını söylediler. Mülakatın olumlu/olumsuz olduğuyla ilgili bir şey söylenmedi.
Mülakata ne zaman gitmiştiniz?Az önce TGS'den şu an çalışıp çalışmadığımı (son 30 gün içerisinde SGK prim ödemem olmadığını) teyit etmek için aradılar, ilerleyen günlerde geri dönüş yapacaklarını söylediler. Mülakatın olumlu/olumsuz olduğuyla ilgili bir şey söylenmedi.
8 Şubat'taMülakata ne zaman gitmiştiniz?
Hayırlısı olsun hakkınızda. Acaba mülakat tarihine göre mi dönüş yapıyorlar diye merak ettim bende.8 Şubat'ta
Umarım öyledir, yine de erken sevinmek istemiyorum Hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun.Yüksek ihtimal olumlu olumlu olmasa böyle bir şeyi sormazlar bence çünkü işkur İep olayından dolayı soruyorlar sizede zaten mülakatta brifing yaparken anlatmışlar
Amin inşallahUmarım öyledir, yine de erken sevinmek istemiyorum Hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun.