Benim de olumsuz sonuçlandı. 22 şubatta girmiştim. Mülakatım güzel geçmişti halbuki, neden elediler anlamadım. Ekstra iki dil daha konuşmuştum.

Mesaj mı geliyor, yoksa arıyorlar mı olumsuz diye

Hayır, değilim. Tur rehberliği mezunuyum
İlginç olmuş ingilizceniz c1 veya üstü olarak varsayıyorum bölümünüzden dolayı ve 2. 3. dil de var dediniz ayrıca mesleği yaptınız mı bilmiyorum ama insanlarla iletişim konusunda da tecrübelisiniz diye düşünüyorum ki en önemlisi bu bence yhm için . Havacılık okumamış olsanız bile sizin gibi birisini havada kapmaları lazımdı.

İlginç olmuş ingilizceniz c1 veya üstü olarak varsayıyorum bölümünüzden dolayı ve 2. 3. dil de var dediniz ayrıca mesleği yaptınız mı bilmiyorum ama insanlarla iletişim konusunda da tecrübelisiniz diye düşünüyorum ki en önemlisi bu bence yhm için . Havacılık okumamış olsanız bile sizin gibi birisini havada kapmaları lazımdı.
Ben de bunu anlamıyorum. İngilizcemin mevcut tgs çalışanlarından iyi olduğuna eminim. Rehberlikten önce fransız edebiyatı okuyordum. İki seneye yakın rehberlik yaptım. Japonca ve Fransızca biliyorum açıkçası bu dilleri aktif kullanmak istediğim yer havacılık sektörü olsun istemiştim. Herhalde ya dertleri kalifiye eleman almak değil ya da alabildikleri kişi sayısına ulaştılar.

Ben de bunu anlamıyorum. İngilizcemin mevcut tgs çalışanlarından iyi olduğuna eminim. Rehberlikten önce fransız edebiyatı okuyordum. İki seneye yakın rehberlik yaptım. Japonca ve Fransızca biliyorum açıkçası bu dilleri aktif kullanmak istediğim yer havacılık sektörü olsun istemiştim. Herhalde ya dertleri kalifiye eleman almak değil ya da alabildikleri kişi sayısına ulaştılar.
Kabin memurluğu deneyin bence ilginç cidden bu dillerle almamaları sizi

Dediğiniz gibi olabilir bu tarz işlerde overqualified durumundan dolayı bazen eleme yaptıklarını düşünüyorum olası sonuçlara yol açabiliyor.O kişinin maaşı az bulması veya fazlasını hakettiğini düşünmesi veya iş arkadaşlarıyla kendini aynı seviyede görmemesi vs gibi .

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.