Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5-10 dakika önce aradılar. Aynı şeyleri sordular. Bende olumlu olumsuz dönüş ne zaman olur diye sorduğumda kesin bi tarih veremiyoruz ama mutlaka olumsuzda olumluda dönüş olacak denildi. Ben 19 Şubatta mülakata girmiştim. Sanırım sigorta girişi olmayanlar aranıyor ilk olabilir. Bu sadece benim tahminim
Arkadaşlar şimdi TGS eğitmenin İnstagram hikayesinde gördüm yaklaşık 15 kişilik bir grup var eğitimleri bitti yazmış yani bu demek oluyor yeni eğitim sınıfları açılıcak
Arkadaşlar şimdi TGS eğitmenin İnstagram hikayesinde gördüm yaklaşık 15 kişilik bir grup var eğitimleri bitti yazmış yani bu demek oluyor yeni eğitim sınıfları açılıcak
Az önce TGS'den şu an çalışıp çalışmadığımı (son 30 gün içerisinde SGK prim ödemem olmadığını) teyit etmek için aradılar, ilerleyen günlerde geri dönüş yapacaklarını söylediler. Mülakatın olumlu/olumsuz olduğuyla ilgili bir şey söylenmedi.
Aynı şekilde benide arayıp teyit etmek icin arıyoruz dediler mülakat sonuçlandımı diye sorduğumda şuan süreç devam ediyor tekrardan iletisime geçicez ilerleyen günlerde dediler
Aynı şekilde benide arayıp teyit etmek icin arıyoruz dediler mülakat sonuçlandımı diye sorduğumda şuan süreç devam ediyor tekrardan iletisime geçicez ilerleyen günlerde dediler
Beni de teyit etmek için aradılar ve 34 gün oluyor benim sigortamın bitiş tarihi. İşten çıktığım tarih bu demek oluyor ki bu 30 gün kapsamına giriyormuyum? Eğer giriyorsam belki sürecim daha hızlı ilerler umarım
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.