Pozisyon veya İlan Adı
Memur
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Yani yeni mülakata giren personele seni interviewer yapıyoruz 1 aya sınıf açılıyor dedilerse vardır güvendikleri birşey ama 1 ay oldu

Peki sence bu yıl açılır mı ne düşünüyorsun
Ben diyorum ki bence bu yıl alım olmasa geçen cuma ik yazdığında haber vericez yerine alım olmayacak derdi ve kapatırdı mevzuyu. şu an kararsızım olursa olur moduna geçtim ama şunu anlayamıyorum yeni mülakata giden birine 1 ay içinde açacağız dediler açmadılar burda ceren kullanıcı adlı bir arkadasa hem Haziran da yakında arayacağız hem temmuz da yakında arayacagız dedi içeriden tanıdığı aramadılar yani durum ortada çorba oldu artık

Ben diyorum ki bence bu yıl alım olmasa geçen cuma ik yazdığında haber vericez yerine alım olmayacak derdi ve kapatırdı mevzuyu. şu an kararsızım olursa olur moduna geçtim ama şunu anlayamıyorum yeni mülakata giden birine 1 ay içinde açacağız dediler açmadılar burda ceren kullanıcı adlı bir arkadasa hem Haziran da yakında arayacağız hem temmuz da yakında arayacagız dedi içeriden tanıdığı aramadılar yani durum ortada çorba oldu artık
Evet karmakarışık oldu planlamaları tutmuyor bir türlü. Ben de bu yıl açılsında inşallah ne zaman olursa olsun o kafadayım

Evet karmakarışık oldu planlamaları tutmuyor bir türlü. Ben de bu yıl açılsında inşallah ne zaman olursa olsun o kafadayım
Ya zaten bu arada içeriden 2. Bir alım olduysa bizim iş hayal bunu biliyorsunuz değil mi hocam bunu bir an önce öğrenmemiz lazım

Herkes yazsın bence niye çekiniyoruz ki
Evet çekinmelik bir şey yok ki, biz sabırlı bir şekilde nasıl bekliyorsak soru sorma hakkımız da doğuyor. sanki soru soracağız diye problem mi yaratacaklar insan kaynaklarının işi bu zaten.
O zaman nasıl yapalım herkes arkadaşlar artık bu mevzuya bir açıklık gelsin

Ben yazdım içerden terfi olunca dışarıdaki alımı etkilemiyormuş ikisi birbirinden farklı ve bağımsızmış öyle söyledi

Bir ay içinde eğitim sınıfı açılcak denmiş ya onla ilgili sordun mu ben sordum ama cevap gelmedi henüz

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.