Pozisyon veya İlan Adı
Memur
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Planlı bir eğitim grubu yok olursa zaten haberleşiriz diyor
Bunları yazdı
Mülakatlarımızı yapıyoruz bunlarla ilgili sorunlar yok Önemli olan sınıfın açılıp açılmaması uygun görülen adaylar ilgili pozisyon için zaten beklemede duruyorlar eğitim sınıfı olmadığı sürece zaten herhangi bir şey maalesef yapamıyoruz sadece mülakatlarımızı yapıp görüşmelerimizi tamamlıyoruz kadrolar tam olduğu sürece alım yapmıyoruz
Diyecek söz bulamıyorum şu an cidden

@Azzzzliii siz ne düşünüyorsunuz bu konuyla ilgili bize de sizin gibi 1 ay 10 gün 15 gün dedikleri gibi aylardır bekliyoruz cidden sizin durumunuza üzüldüm şu an bizim başımıza gelen sizinde başınıza geldi

@Azzzzliii siz ne düşünüyorsunuz bu konuyla ilgili bize de sizin gibi 1 ay 10 gün 15 gün dedikleri gibi aylardır bekliyoruz cidden sizin durumunuza üzüldüm şu an bizim başımıza gelen sizinde başınıza geldi
Cideen Üzüldüm açıkçası mülakatta o kadar övüp güzel konuşup profiler olarak alamam interviewer için daha uygunsunuz tarzı konuşup hiçbir şey çıkmaması hayal kırıklığı oldu tamamen neyse başka yerlere başvurucam artık hakkımızda hayırlısı diyelim

Cideen Üzüldüm açıkçası mülakatta o kadar övüp güzel konuşup profiler olarak alamam interviewer için daha uygunsunuz tarzı konuşup hiçbir şey çıkmaması hayal kırıklığı oldu tamamen neyse başka yerlere başvurucam artık hakkımızda hayırlısı diyelim
Sağlık olsun ama bence siz 9 ağustosta yine bir sorun size daha güncel cevap verirler biz 50 kere aradığımız için bize önemsenemeden cevap veriyor olabilirler. İyi geceler.

@Azzzzliii selam siz 9 ağustosta sorcak mısınız sorarsanız gelecek cevabı buraya yazabilir misiniz ?
Merhaba, az önce konuştum eğitim sınıfı açmayı düşündüklerini buna yönelik yakın bir zamanda toplantı yapıldığını şu an için kadroda bir eksik olmadığını ancak büyük bir ihtimalle Eylül sonunda sınıfın açılacağını söylediler

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.