Pozisyon veya İlan Adı
Memur
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Evet bahsettiler ama bildiğim kadarıyla zor değilmiş herkes geçiyormuş
Evet heralde en zor olan en sonda ki role play sınavıymış, orda da panik atağınız var mı panik durumda napıyorsunuz yolcuya nasıl davranıyorsunuz onu test ediyorlarmış, ama ben şu tsa sınavlarını merak ettim.

Herkese merhabaa bi konuyu merak ediyorum yardımcı olur musunuz ??
Bu eğitimde elenme mevzusu varmış size. Mülakatta bundan bahsettiler mi ? @Azzzzliii @Dpoth @Orhan44 @Samet3
Arkadaşım TGS’ye girdi sınavdan 8 kişiyi elemişler mesela.
Gözen de eğitim sırasında sınav yaptırırlardı çok basitti sınavı x-ray görüntüsü filan olsun baraj puanda kaldığında eğitmen yardımcı oluyordu eleme durumu yoktu bizde o zamanlar şu an için bir şey diyemem tabiki 3 sene de sistem değişmiş olabilir.

Arkadaşım TGS’ye girdi sınavdan 8 kişiyi elemişler mesela.
Gözen de eğitim sırasında sınav yaptırırlardı çok basitti sınavı x-ray görüntüsü filan olsun baraj puanda kaldığında eğitmen yardımcı oluyordu eleme durumu yoktu bizde o zamanlar şu an için bir şey diyemem tabiki 3 sene de sistem değişmiş olabilir.
Evet zaten eğitime zamanında gelip gidip not alınması gereken yerleri aldığımızda bir sorun çıkacağını düşünmüyorum. Bu arada Tgs de eleme yoktu sanki memur için mi işçi için mi ?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.