Pozisyon veya İlan Adı
Memur
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
merhaba ıyı geceler, baksanıza profillerle gayet net cevap veriyorlar 3 ağustosta eğitim sınıfı var, yer olmazsa 3 hafta sonra Bidaha açacağız gibi, hayır yani bizim profiller ile aramızda uçurum kadar fark yok ki. Bu sınıf neden açılmıyor bizi geçiştiriyorlar mı bir türlü anlamış değılım. Zaten mantıklı düşünürsek bu önümüzdeki 1 ay içinde eğitim sınıfı açılcak olsaydı bizim için bize çoktan haber gelirdi. 5 aydır bekleyen 6 aydır bekleyen 8 aydır bekleyen insanlar var. Bence sız yolun başındayken insan kaynakları ile iletişime geçip kendınızı profiller sınıfına dahil ettırebılıyorsanız deneyın bence çunku bız bu ha açıldı ha açılacak olayını aylardır yaşıyoruz. 3 agustosta bir eğitim var 2 hafta sürecek ve ağustosun ortasında bir profiller sınıfı daha açacaklar demekki, yine bize bisey yok ahhhh ah sadece ahhh ah dıyorum……..
Öyle mi yapmalıyım sizce açıkçası bu foruma girene kadar çok umutluydum yani aslında görüşmeye gittiğimde profiler için başvurdum aslında ben dedim işe girdiğinde anlayacaksın sana iyilik yapıyorum tarzı bir yorum almıştım ama burda çok fazla ve çok uzun zamandır bekleyen kişiler var

Öyle mi yapmalıyım sizce açıkçası bu foruma girene kadar çok umutluydum yani aslında görüşmeye gittiğimde profiler için başvurdum aslında ben dedim işe girdiğinde anlayacaksın sana iyilik yapıyorum tarzı bir yorum almıştım ama burda çok fazla ve çok uzun zamandır bekleyen kişiler var
eğer öyle bır şansınız varsa kesınlıkle deneyın derım,bakın 1 ay demısler sıze e 1 ay oldu ve bide daha haber gelcek 3-4 hafta egıtıme gitmeyi beklıyecegız yanı en az 2 2.5 ay daha beklersiniz bizimle

Size söylenilen 1 ay içinde açmayı planlıyoruz cümlesi, eğer 1 ay içinde aramayı planlıyoruz olsa tamam sorun yok demekki orta da bir planlama var diyeceğim ,ama böyle hızlı bir şekilde profiller eğitim sınıflarının açılıp ve profiller adaylarına net cevaplar verilmesi çok ilginç cidden, bize de diyebilirler mesela 1 ay 1.5 ay sonra eylülün 10 unda sınıf açıcağız gibisinden. Demekki henüz bir tarih olmamasının nedeni bizim sınıfımızın durumunun belli olmaması açılmayadabilir kısacası bence 😢😢😢🥺

Bu arada bizi 3-4 ay daha bekletip şirketlerin çoğunun alım yaptığı Ocak ve subat sezonu için beklettiklerini düsünüyorum zaten burdan bırısı bu yaz alım oluncak mı demıstı insan kaynakları bu yıl alım yapıcaz demıstı, yaz bıtıyo zaten benım dedıgım gıbı olucak büyük ıhtımalle

Bu arada bizi 3-4 ay daha bekletip şirketlerin çoğunun alım yaptığı Ocak ve subat sezonu için beklettiklerini düsünüyorum zaten burdan bırısı bu yaz alım oluncak mı demıstı insan kaynakları bu yıl alım yapıcaz demıstı, yaz bıtıyo zaten benım dedıgım gıbı olucak büyük ıhtımalle
Onu bile kesin söylemedi İK, bu yıl alım olabilir dedi planlama düşünülüyor yakın zamanda haber bekliyoruz aynı şeyler. Hep bir aralık bırakıyolar olabilir diyolar olacak demiyorlar mesela

Onu bile kesin söylemedi İK, bu yıl alım olabilir dedi planlama düşünülüyor yakın zamanda haber bekliyoruz aynı şeyler. Hep bir aralık bırakıyolar olabilir diyolar olacak demiyorlar mesela
Aynen öyle umut dağıtıyorlar anca, çıkıpta demıyorlar olmayacak boşuna bekleme
.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.