Pozisyon veya İlan Adı
kabin memurluğu
Kafam çok karıştı kimisi vücud direncine göre bir doz yeterli diyor kimi aralıklı kafam allak bullak oldu.ilk dozu yaptırıp ikinci doz için doktora sorup ona görede eğitimde izah etmek mantıklı

Thy'nin attığı maillerde iki doz yazıyordu ama şu an Thy'da çalışmakta olup kkk aşısını zorunlu tutmuyorlar diyen arkadaşlar da var ben de emin olamadım açıkcası... ve bazı sağlık ocakları aşıyı yapmama konusunda ısrarcı olabiliyor ben de şu an bununla uğraşıyorum maalesef. Ayrıca internette Sarıhumma aşısı ve KKK aşısı arasında da en az bir ay olmalı yazıyordu. İlk hangisini yaptırmak daha önemli olur onu düşünüyorum şimdi :((

Thy'nin attığı maillerde iki doz yazıyordu ama şu an Thy'da çalışmakta olup kkk aşısını zorunlu tutmuyorlar diyen arkadaşlar da var ben de emin olamadım açıkcası... ve bazı sağlık ocakları aşıyı yapmama konusunda ısrarcı olabiliyor ben de şu an bununla uğraşıyorum maalesef. Ayrıca internette Sarıhumma aşısı ve KKK aşısı arasında da en az bir ay olmalı yazıyordu. İlk hangisini yaptırmak daha önemli olur onu düşünüyorum şimdi :((
Sarıhummayı eğitim sonunda yapacaklar diye biliyorum ve onu biz yaptıramıyoruz .eğitim sonunda thy tarafından ayarlanıyor diye biliyorum .suan için sadece kkk yaptırıp mail atacağım

Sarıhummayı eğitim sonunda yapacaklar diye biliyorum ve onu biz yaptıramıyoruz .eğitim sonunda thy tarafından ayarlanıyor diye biliyorum .suan için sadece kkk yaptırıp mail atacağım

ben de arayıp soracağım yarın sarıhumma için kesin yapmazlarsa sadece tek doz kkk olurum artık eğitime kadar, bir ay sonra da ikinci doz 🙏 ama birçok çalışan kişiden duyduğum kadarıyla aşı konusunda thy sorun çıkarmıyormuş stres yapmamıza gerek yok 💗

• Like
Tepkiler: Boing777
Vardı bende de aşı ve pasaport. Aşılarımı yaptırmıştım daha önce salı günü de pasaportumu çıkaracağım

merhaba tekrardan, ben aile hekimimle konuşup kkk aşısı konusunda onay aldım fakat sarıhumma aşısı için seyahat sağlık merkezlerinden direkt gidip olamıyormuşuz Thy'nin eğitim sırasında bizim için randevu alması gerekiyormuş galiba birçok böyle yorum okudum. Siz sarıhumma aşısı olabildiniz mi acaba? olduysanız nasıl bir yol izlediniz yardımcı olursanız çok sevinirim 🙏 💗

merhaba tekrardan, ben aile hekimimle konuşup kkk aşısı konusunda onay aldım fakat sarıhumma aşısı için seyahat sağlık merkezlerinden direkt gidip olamıyormuşuz Thy'nin eğitim sırasında bizim için randevu alması gerekiyormuş galiba birçok böyle yorum okudum. Siz sarıhumma aşısı olabildiniz mi acaba? olduysanız nasıl bir yol izlediniz yardımcı olursanız çok sevinirim 🙏 💗
Ben İstanbul dışında yaşıyorum. Okuduğum kadarıyla sadece İstanbul’da yaşayanlar bu sorunu yaşıyor. Ben kendi şehrimdeki merkezi aradığımda direkt gel yaparız dediler ve yaptırdım ben. O yüzden bir şey diyemiyorum üzgünüm :( 🩷

• Like
Tepkiler: gunes
Ben İstanbul dışında yaşıyorum. Okuduğum kadarıyla sadece İstanbul’da yaşayanlar bu sorunu yaşıyor. Ben kendi şehrimdeki merkezi aradığımda direkt gel yaparız dediler ve yaptırdım ben. O yüzden bir şey diyemiyorum üzgünüm :( 🩷
aaa anladımm teşekkür ederim 💗 ☺️

Merhaba bir sorum olacaktı sağlık raporunu hangi hastaneden almıştınız acaba tam olarak ismini söyleyebilir misiniz rica etsem?

Ben de eğitim süresince apart düşünüyorum ama nerede tutmalıyım bilmiyorum. Siz karar verdiniz mi? Ya da arkadaşınız ne taraftan tutmuş apartı? Ulaşım konusunda sıkıntı yaşamış mı acaba eğitimdeyken? Birbirimize yardımcı olmak açısından aynı civar güzel olabilirdi eğitimdeyken 🥹
Merhaba, benim de eğitim başlangıç tarihim 20 Ekim. Görüşmek üzere🥹🥹 uygun bir apart veya yurt bulabildiniz mi? Bulabildiyseniz bilgi verebilirseniz çok sevinirim

Merhaba, benim de eğitim başlangıç tarihim 20 Ekim. Görüşmek üzere🥹🥹 uygun bir apart veya yurt bulabildiniz mi? Bulabildiyseniz bilgi verebilirseniz çok sevinirim
Merhaba, eğitimde başarılar diliyorum. ☺️ Ailem eğitim sürecinde destek olacaklarını söyleyerek bana direkt ev tutmak istediler. Direkt havaalanına yakın tuttuğum için eğitim merkezine biraz uzak kaldı. Link bırakabilir miyim bilmiyorum ama evi tutmasaydık şurayla görüşmüştüm bu apartı tutacaktım. Bir bakın isterseniz.

• Like
Tepkiler: Üye silindi 20167

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.