Pozisyon veya İlan Adı
kabin memurluğu
Merhaba, eğitimde başarılar diliyorum. ☺️ Ailem eğitim sürecinde destek olacaklarını söyleyerek bana direkt ev tutmak istediler. Direkt havaalanına yakın tuttuğum için eğitim merkezine biraz uzak kaldı. Link bırakabilir miyim bilmiyorum ama evi tutmasaydık şurayla görüşmüştüm bu apartı tutacaktım. Bir bakın isterseniz.

merhaba konudan alakasız bir şey soracaktım, thy özgeçmiş eklentilerine dosya eklerken dosya adı yazdınız mı acaba İkametgah Belgesi vs diye? 'E-Devlet kapısı üzerinden alınan belgelerin dosya isimlerini değiştirmeden PDF formatında yüklemeniz gerekmektedir.' diye belirttiler diye dosyanın kendi ismini değiştirmemiştim ama sisteme yüklerken dosya adına İkametgah Belgesi vs diye belirtmiştim ve indirdiğimde dosya adına yazdığım şey çıkıyor direkt, otomatik değiştiriyor sanırım. siz ne yaptınız dosya adı kısmını boş mu bıraktınız?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.