Pozisyon veya İlan Adı
kabin memurluğu
Bende istanbul dışından geliyorum .Arkadaşımla konuştum oda aparta çıkmış ev ilk ece çıkmak maddi duruma göre zorlayabilir o yüzden herşey dahil tek kişilik apartlarda idare etmek daha mantıklı .uçuşa başlayıncaya kadar en azından hem kendini toparlama imkanı hemde evi nerde tutma konusunda aklınızda bir fikir olur .araştırmalarıma istinaden başakşehir tarafı güzel ama pahalı ulaşım ve kolaylık açısından sakin de

Bende istanbul dışından geliyorum .Arkadaşımla konuştum oda aparta çıkmış ev ilk ece çıkmak maddi duruma göre zorlayabilir o yüzden herşey dahil tek kişilik apartlarda idare etmek daha mantıklı .uçuşa başlayıncaya kadar en azından hem kendini toparlama imkanı hemde evi nerde tutma konusunda aklınızda bir fikir olur .araştırmalarıma istinaden başakşehir tarafı güzel ama pahalı ulaşım ve kolaylık açısından sakin de
Ben de eğitim süresince apart düşünüyorum ama nerede tutmalıyım bilmiyorum. Siz karar verdiniz mi? Ya da arkadaşınız ne taraftan tutmuş apartı? Ulaşım konusunda sıkıntı yaşamış mı acaba eğitimdeyken? Birbirimize yardımcı olmak açısından aynı civar güzel olabilirdi eğitimdeyken 🥹

Arkadaşım ve araştırdıgım kadarıyla. 2 3 tanesi güzel temiz ve tek kişilik odaları var .bakırköy florya tarafında ve sefa köyde var .bakırköyde olsa sefa köyde olsa yürüyüşle 15 -20 dakika yürüme mesafesi gösteriyor .Bana gelicek olursak iki kısımda yakın ve iki yurtta yürüme mesafesinde temiz yeni ve tek kişilim oda için haber bekliyorum .

Arkadaşım ve araştırdıgım kadarıyla. 2 3 tanesi güzel temiz ve tek kişilik odaları var .bakırköy florya tarafında ve sefa köyde var .bakırköyde olsa sefa köyde olsa yürüyüşle 15 -20 dakika yürüme mesafesi gösteriyor .Bana gelicek olursak iki kısımda yakın ve iki yurtta yürüme mesafesinde temiz yeni ve tek kişilim oda için haber bekliyorum .
Ben de bulmaya çalışacağım teşekkür ederim ☺️ ayrıntı soramıyorum herkese açık olduğu için maalesef :( ben de yavaştan konuşup ayarlamaya çalışacağım

kız yurtlarına bakın derim .ben eve çıkan biri olsa düşünüyorudum ama onuda bulamadım sonra aparta döndüm.haklısınız dikerseniz iletişime geçelim

kız yurtlarına bakın derim .ben eve çıkan biri olsa düşünüyorudum ama onuda bulamadım sonra aparta döndüm.haklısınız dikerseniz iletişime geçelim
Eğitimde ev düşünürseniz iletişime geçebilirizz Ben de düşünebilirim açıkçası

Eğitimde ev düşünürseniz iletişime geçebilirizz Ben de düşünebilirim açıkçası
sizin iş teklifi onay mailinizde aşı hakkında bir kısım var mıydı acaba? bana pasaport ve aşı hakkında bir mail atılmış fakat başka bir arkadaşa sadece pasaport hakkında mail atılmış anlayamadık

sizin iş teklifi onay mailinizde aşı hakkında bir kısım var mıydı acaba? bana pasaport ve aşı hakkında bir mail atılmış fakat başka bir arkadaşa sadece pasaport hakkında mail atılmış anlayamadık
Vardı bende de aşı ve pasaport. Aşılarımı yaptırmıştım daha önce salı günü de pasaportumu çıkaracağım

Bende de sadece pasaport diyor aşıya dair bir şey yazmıyor aşıyı 10 gün kala bilgilendirmedemi yapacaklar

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.