Pozisyon veya İlan Adı
kabin memurluğu

heda

Üye
28 Ağu 2025
39
23
5
Meslek
Kabin
Merhaba, ben hastaneden aldığım sağlık dosyamı 1-2 Eylül gibi iş yeri hekimine teslim ettim. Her hangi bir soru sorulmadı veya ek bir şey istenmedi o an için, sadece ik ile dönüş yapacağız dendi. Hastanedeyken de herhangi bir sorun yaşamadım tüm doktorlar onay verdi. Fakat hala herhangi bir dönüş almadım. Aynı durumda olup bekleyen veya onay - red alan arkadaşlar var mı acaba? hastanede her şey olumlu geçtiği halde red gelme gibi durumlar oluyor mu yoksa içimi rahat tutmam mı gerekir bilemedim

Merhaba, ben de 10 Eylül’de teslim ettim ve sonuç bekliyorum aynı şekilde. Sanıyorum ki sınıf açacak kişi sayısını bekliyorlar. Öyle umuyorum yani olumsuz bir şey düşünmüyorum bir sorun çıkmadı çünkü benimkinde de.

Merhaba, ben de 10 Eylül’de teslim ettim ve sonuç bekliyorum aynı şekilde. Sanıyorum ki sınıf açacak kişi sayısını bekliyorlar. Öyle umuyorum yani olumsuz bir şey düşünmüyorum bir sorun çıkmadı çünkü benimkinde de.
çok sevindim sizin adınıza da :) benden birkaç gün önce belgelerini teslim eden bir arkadaşım olumlu dönüş almış darısı başımızaa

• Like
Tepkiler: Üye silindi 17069
💗 evet ben İstanbulda yaşıyorum, siz şehir dışında mıydınız?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.