Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
7 Ocak 2026
20
10
0
Meslek
Kabin
Freebird başvurumdan sonra süreç hızlı ilerledi. İngilizce deneme mailini aldım, denemeyi tamamladım ve gayet iyi geçti. Ancak sonrasında başka bir mail almadım. Büyük ihtimalle hafta sonuna denk geldiği için, iş günü olmadığı için henüz dönüş olmadı diye tahmin ediyorum. Yine de merak ettim: Hafta sonunda İngilizce testini tamamlayıp geri dönüş alan var mı aramızda?

Freebird başvurumdan sonra süreç hızlı ilerledi. İngilizce deneme mailini aldım, denemeyi tamamladım ve gayet iyi geçti. Ancak sonrasında başka bir mail almadım. Büyük ihtimalle hafta sonuna denk geldiği için, iş günü olmadığı için henüz dönüş olmadı diye tahmin ediyorum. Yine de merak ettim: Hafta sonunda İngilizce testini tamamlayıp geri dönüş alan var mı aramızda?
Merhaba video mülakat nasıldı ?

malesef ben henuz girmedim. ingilizce konusma sorulari nasildi sanirim gecenki ilanlardaki sorulara gore degismis

Merhabalar ben mavi kart sorusuna hayır demistim ama evet demem gerekiyormus tekrardan test yönlendirilmesi için ulaşabileceğim bir mail var mı insan kaynaklarına

toplam 5 soru vardı rahatlıkla cevap verilebilecek klasik mülakat sorularıydı ama benim ilk freebird başvurumdu daha önceki sorular nasıldı bilmiyorum maalesef
daha onceki forumda yazilanlara baktigimda neden kabin memuru olmak istiyorsunuz? kabin memurunda olmasi gereken ozellikler nelerdir? takim calismasi hakkinda sorular ya da ofkeli bir yolcuyla nasil basa cikarsiniz gibi sorular gormustum. bu tarz sorular miydi acaba?

daha onceki forumda yazilanlara baktigimda neden kabin memuru olmak istiyorsunuz? kabin memurunda olmasi gereken ozellikler nelerdir? takim calismasi hakkinda sorular ya da ofkeli bir yolcuyla nasil basa cikarsiniz gibi sorular gormustum. bu tarz sorular miydi acaba?
Evet tam olarak bu tarz sorulardı öncesinde düşünmek için belli bir süre veriliyor sonrasında süreyi başlatıp cevaplıyorsunuz tüm süreç video kaydında oluyor

Give us the green light with your Consent for Personal Data Protection Law (GDPR) bu kısmı geçmemiz için maile yanıt mı vermemiz gerekiyor yoksa link üzerinden onay mı?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.