Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Arkadaşlar ben az önce girdim ingilizce sınavına. 4 tane soru vardı. Sorular neden bu şirkete iş başvurusu yaptınız, bir kabin memuru nasıl özelliklere sahip olmalıdır, sizin için bir müşteri deneyimi en iyi nasıl olur ve sizi anlatan 3 kelime ve neden bu kelimeleri seçtiğinizdi. Cevabınızı beğenmezseniz tekrar video çekebiliyorsunuz bu güzel bir olanak. Bilginiz olsun.
Merhaba ben de öyle olmadı maalesef ya da ben mi dikkat edemedim. 40 saniye düşünme süresi vardı sonra otomatik başlıyor ve 2 dakika süre vardı. Hatta özellikle baktım tekrar kayıt alabilir miyim diye. Acaba benimle aynı olan başka kimse var mı?

Evet tam olarak bu tarz sorulardı öncesinde düşünmek için belli bir süre veriliyor sonrasında süreyi başlatıp cevaplıyorsunuz tüm süreç video kaydında oluyor
merhaba şeyi sormak istiyorum süreden kastınız nedir tüm sporular tek seferde ekranda yazıp sırasıyla cevaplamaya tıklıyormuşuz yoksa her soru için sanki sınavdaymışız gibi bir dakika durup sonra konuşmamı başlatıyor :)

Arkadaşlar ben az önce girdim ingilizce sınavına. 4 tane soru vardı. Sorular neden bu şirkete iş başvurusu yaptınız, bir kabin memuru nasıl özelliklere sahip olmalıdır, sizin için bir müşteri deneyimi en iyi nasıl olur ve sizi anlatan 3 kelime ve neden bu kelimeleri seçtiğinizdi. Cevabınızı beğenmezseniz tekrar video çekebiliyorsunuz bu güzel bir olanak. Bilginiz olsun.
Merhabalar öncelikle bilgilendirmeniz için teşekkür ederim, sürecinizde başarılar dilerim. Acaba senaryo sorusu var mıydı? Öfkeli bir yolcuyu nasıl sakinleştirirsiniz gibi? Bir de iş ilanımızı gördüğünde ne hissettin gibi bir soru var mıydı?

Genel olarak aynı soruları dönüp duracak hava yolu şirketleri. Önceden soruyu görüyorsunuz hemen bir metin oluşturup video çekip gönderdim ben. Diğer sınavları bekliyorum, çok hızlı ilerliyor sanırım süreç.
Merhaba,
Diğer aşama için mail aldınız mı peki? Aldıysanız kaç saat sonra geldi mail?

Freebird başvurumdan sonra süreç hızlı ilerledi. İngilizce deneme mailini aldım, denemeyi tamamladım ve gayet iyi geçti. Ancak sonrasında başka bir mail almadım. Büyük ihtimalle hafta sonuna denk geldiği için, iş günü olmadığı için henüz dönüş olmadı diye tahmin ediyorum. Yine de merak ettim: Hafta sonunda İngilizce testini tamamlayıp geri dönüş alan var mı aramızda?
Bana hala video icin mail gelmedi

Freebird başvurumdan sonra süreç hızlı ilerledi. İngilizce deneme mailini aldım, denemeyi tamamladım ve gayet iyi geçti. Ancak sonrasında başka bir mail almadım. Büyük ihtimalle hafta sonuna denk geldiği için, iş günü olmadığı için henüz dönüş olmadı diye tahmin ediyorum. Yine de merak ettim: Hafta sonunda İngilizce testini tamamlayıp geri dönüş alan var mı aramızda?
Merhaba haftasonu sınava girdikten sonra ingilizce testi için mail aldınız mı? ya da ne kadar süre sonra dönüş oldu acaba Şimdiden teşekkür ederim.

arkadaşlar sınava girişte kamera açılıyor daha sonrasında sınav başlıyor önümüze 1. soru geliyor 40 saniye düşünüyoruz sonra otomatik cevap süresi başlıyor ve cevap veriyoruz değil mi 1-2 saate sınava girecegim işlemin nasıl olduğunu ögrenmek istiyorum kamera sürekli açık mı düşünürken felan veya gerekli mi ? ona göre bir laptop alacagım arkadaşımdan telefondan sıkıntı olucak diye düşünüyorum

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.