Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Freebird başvurumdan sonra süreç hızlı ilerledi. İngilizce deneme mailini aldım, denemeyi tamamladım ve gayet iyi geçti. Ancak sonrasında başka bir mail almadım. Büyük ihtimalle hafta sonuna denk geldiği için, iş günü olmadığı için henüz dönüş olmadı diye tahmin ediyorum. Yine de merak ettim: Hafta sonunda İngilizce testini tamamlayıp geri dönüş alan var mı aramızda?
Merhaba bende sizinle aynı durumdayım hala mail gelmedi size geri bildirim geldi mi acaba

Arkadaşlar ben az önce girdim ingilizce sınavına. 4 tane soru vardı. Sorular neden bu şirkete iş başvurusu yaptınız, bir kabin memuru nasıl özelliklere sahip olmalıdır, sizin için bir müşteri deneyimi en iyi nasıl olur ve sizi anlatan 3 kelime ve neden bu kelimeleri seçtiğinizdi. Cevabınızı beğenmezseniz tekrar video çekebiliyorsunuz bu güzel bir olanak. Bilginiz olsun.

• Like
Tepkiler: blight ve gunes
Arkadaşlar ben az önce girdim ingilizce sınavına. 4 tane soru vardı. Sorular neden bu şirkete iş başvurusu yaptınız, bir kabin memuru nasıl özelliklere sahip olmalıdır, sizin için bir müşteri deneyimi en iyi nasıl olur ve sizi anlatan 3 kelime ve neden bu kelimeleri seçtiğinizdi. Cevabınızı beğenmezseniz tekrar video çekebiliyorsunuz bu güzel bir olanak. Bilginiz olsun.
Umarım sonucunuz olumlu sonuçlanır.Günlerdir neredeyse kimse sınav hakkında bir bilgi vermiyordu çok teşekkürlerr.

• Like
Tepkiler: gunes ve sevomelo
gercekten icimizi rahatlattin tesekkur ederiz gecen seneyle benziyor demek ki ilk uc soru zaten gecen sene cikan sorulardi

• Like
Tepkiler: sevomelo
Genel olarak aynı soruları dönüp duracak hava yolu şirketleri. Önceden soruyu görüyorsunuz hemen bir metin oluşturup video çekip gönderdim ben. Diğer sınavları bekliyorum, çok hızlı ilerliyor sanırım süreç.

• Like
Tepkiler: gunes
telefondan video gönderebiliyoruz değil mi bilgisayardan girmek gerekmiyor

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.