Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu 12 Kasım

hypecream

Üye
20 Eki 2025
42
26
5
İzmir
Meslek
Kabin
Herkese merhaba,

Az önce sunexpress İngilizce testini tamamladım ve diğer arkadaşlar için de faydalı olacağı düşüncesiyle yazıyorum. Sınav grammar, dinleme, yazma ve konuşma aşamalarından oluşuyor. Yine aynı şekilde kamera ve mikrofon erişimi verdiğimiz bir sınav. Seviye olarak THY İngilizce testine göre daha zor diye düşünüyorum. Toplamda 35 soru vardı. 2 adet yazma iki adet de konuşma sorusu vardı.

Umarım herkes istediği sonucu alır başarılar dilerim.

Herkese merhaba,

Az önce sunexpress İngilizce testini tamamladım ve diğer arkadaşlar için de faydalı olacağı düşüncesiyle yazıyorum. Sınav grammar, dinleme, yazma ve konuşma aşamalarından oluşuyor. Yine aynı şekilde kamera ve mikrofon erişimi verdiğimiz bir sınav. Seviye olarak THY İngilizce testine göre daha zor diye düşünüyorum. Toplamda 35 soru vardı. 2 adet yazma iki adet de konuşma sorusu vardı.

Ne sordular acaba speakingde

Başarılar. Speaking ve writing soruları genel olarak mıydı mesleğe yönelik miydi

Herkese merhaba,

Teşekkürler yardımlarınız için. 🙏🏻

• Like
Tepkiler: hypecream
Şansınız bol olsun, writingde kaç kelime yazma şartı vardı? 80 mi? Sınav linki paylaşılan mailde kaç gün içinde tamamlamamız gerektiği yazıyordu? Dünden beri soruyorum, kimse cevaplamamış 😢 Ben şuan aktif çalışıyorum ve sınavı tamamlamak için zamana ihtiyacım olabilir. Umarım bir güne sıkıştırmamışlardır? 😢

Grammar bölümü ağırlıklı olarak hangi konular oluşmakta ? Dinleme bölümünde yer alan 8 soru için 8 ses kaydı mı dinletiliyor ? Yazma bölümü mektup formatı gibi değişik formatlarda mı yazılıyor ? Kaç kelimeden oluşması isteniyor ? Konuşma bölümü için kaç saniye hazırlık,kaç saniye konuşma yapılması bekleniyor ? Sınav formatı sıralaması da Grammar-Listening-Writing-Speaking olarak mı ilerliyor ? 35 soru için toplam sınav süresi nedir ? Zaman ayırıp cevaplandırdığınız için teşekkür ederim.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.