Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu 12 Kasım
Grammar bölümü ağırlıklı olarak hangi konular oluşmakta ? Dinleme bölümünde yer alan 8 soru için 8 ses kaydı mı dinletiliyor ? Yazma bölümü mektup formatı gibi değişik formatlarda mı yazılıyor ? Kaç kelimeden oluşması isteniyor ? Konuşma bölümü için kaç saniye hazırlık,kaç saniye konuşma yapılması bekleniyor ? Sınav formatı sıralaması da Grammar-Listening-Writing-Speaking olarak mı ilerliyor ? 35 soru için toplam sınav süresi nedir ? Zaman ayırıp cevaplandırdığınız için teşekkür ederim.
Merhaba genel olarak kaç dakika verildi hatırlamıyorum. Her bir listening için ayrı bir ses kaydı veriliyor. 80 kelime yazma alt limiti mevcut. Konuşma için de 90 saniye verilmiş ve en az 45 saniye konuşulması gerekiyor deniyor. Dediğiniz gibi grammar-listening-writing-listening

• Like
Tepkiler: Lirjena
Merhaba genel olarak kaç dakika verildi hatırlamıyorum. Her bir listening için ayrı bir ses kaydı veriliyor. 80 kelime yazma alt limiti mevcut. Konuşma için de 90 saniye verilmiş ve en az 45 saniye konuşulması gerekiyor deniyor. Dediğiniz gibi grammar-listening-writing-listening
hocam yazmak için ve konuşmalı soruyu düşünmek için verilen süre ne kadardı? bir de konuşmak için verilen süre ne kadardı?

Şansınız bol olsun, writingde kaç kelime yazma şartı vardı? 80 mi? Sınav linki paylaşılan mailde kaç gün içinde tamamlamamız gerektiği yazıyordu? Dünden beri soruyorum, kimse cevaplamamış 😢 Ben şuan aktif çalışıyorum ve sınavı tamamlamak için zamana ihtiyacım olabilir. Umarım bir güne sıkıştırmamışlardır? 😢
Merhabalar 17 kasıma kadar cevaplama süresi vardı.

• Like
Tepkiler: Lirjena
Herkese merhaba,

Az önce sunexpress İngilizce testini tamamladım ve diğer arkadaşlar için de faydalı olacağı düşüncesiyle yazıyorum. Sınav grammar, dinleme, yazma ve konuşma aşamalarından oluşuyor. Yine aynı şekilde kamera ve mikrofon erişimi verdiğimiz bir sınav. Seviye olarak THY İngilizce testine göre daha zor diye düşünüyorum. Toplamda 35 soru vardı. 2 adet yazma iki adet de konuşma sorusu vardı.

Umarım herkes istediği sonucu alır başarılar dilerim.
Merhaba öncelikle verdiğiniz bilgilerden dolayı çok teşekkürler. ön değerlendirme sorularını gönderdikten ne kadar sonra geldi size sınav linki? Orada bir şeyi işaretiyip işaretlemediğimi anımsayamadım da endişelendim

Merhaba öncelikle verdiğiniz bilgilerden dolayı çok teşekkürler. ön değerlendirme sorularını gönderdikten ne kadar sonra geldi size sınav linki? Orada bir şeyi işaretiyip işaretlemediğimi anımsayamadım da endişelendim
Bir gün sonra geldi hemen 10 Kasım'da başvuru yapmıştım. Ben de Vücut kitle endeksi için nereden bir belge talep edebilirim onu merak ediyorum açıkçası.

• Like
Tepkiler: princessemmaa
Bir gün sonra geldi hemen 10 Kasım'da başvuru yapmıştım. Ben de Vücut kitle endeksi için nereden bir belge talep edebilirim onu merak ediyorum açıkçası.
Aile hekiminde ölçtürüp, size verilen kağıdı oradaki ilgililere vermeniz yeterli oluyormuş. Yine de arayıp teyit edebilirsiniz

• Like
Tepkiler: hypecream
ön değerlerlendirmeyi gönderdikten 1 gün sonra değil mi ? Sizin sorunuzun cevabını bilmiyorum ama daha önce konuşulmadıysa başlık açın ya da admine sorun isterseniz

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.