Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu 12 Kasım
Sizde mi içerik hakkında bilgi vermeyeceksiniz? 🥲 Şansınız bol olsun🙏
Sanırım bilgi vermek hukuki boyutta da sorun yaratıyor. Fakat, aşırı da zor bir soru mevcut değil grammar yapılarını iyi bilin, irregular verbler ve present perfect ve past perfect farklarını bilin. Onun dışında yazma ve konuşma için de chatgptden alıştırma yapabilirsiniz. Şimdiden bol şanslar

• Like
Tepkiler: cokkotuyum
Sanırım bilgi vermek hukuki boyutta da sorun yaratıyor. Fakat, aşırı da zor bir soru mevcut değil grammar yapılarını iyi bilin, irregular verbler ve present perfect ve past perfect farklarını bilin. Onun dışında yazma ve konuşma için de chatgptden alıştırma yapabilirsiniz. Şimdiden bol şanslar

Çok haklısınız. Benim kastettiğim birebir soruları vermeniz yönünde değil elbette, zaten herkese farklı sorular çıkıyor bunu biliyorum. Thy soruları ortalıkta geziyor insta sayfalarında..

Merak ettiğim ‘akıllı ev aletlerinin hayatımızı nasıl etkilediği’ gibi uçuk İelts soruları gibi mi, hangi tonda.. onu merak ettim ☺️ çünkü Türkçesi için bile 3 cümle çıkar benden.. o nedenle Thy de zorlandım, ama söyledim birşekilde ve olumlu geldi. Sadece döktüğüm teri unutamıyorum ☺️

Benden çok daha iyi İngilizceye sahip arkadaşlarımız vardır, onlara belki kolay gelecektir. Ama benim seviyemde ‘ing/ spesifik konularda harikalar yaratamayan’ arkadaşlarımızda vardır, içimizi rahatlatacak bir iki şey duymak istedim sanırım, duygusal davrandım🥲

Hepimiz için hayırlısı olsun 🍀

• Like
Tepkiler: 11air ve hypecream
Merhabalar öncelikle geçen seneki sunexpress sınavlarından sonraki 2-3 saat içerisinde olumlu mail geliyordu.Ertesi gün geliyorsa olumsuz oluyordu genelde.Bu sene giren arkadaşlarda durum nedir acaba bilgilendirebilir mi ?

Merhabalar öncelikle geçen seneki sunexpress sınavlarından sonraki 2-3 saat içerisinde olumlu mail geliyordu.Ertesi gün geliyorsa olumsuz oluyordu genelde.Bu sene giren arkadaşlarda durum nedir acaba bilgilendirebilir mi ?
Benden sınavdan 2 saat sonrasında belgelerimi yukleme adımı için mail geldi.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.