Belki baskalarina daha basit gelebilir ingilizce sonucta ama hala daha zor olduğunu dusunuyorum basarilarEvet Thy girdim ve geçtim. Ama daha zor demişsiniz iyice korktum![]()
Belki baskalarina daha basit gelebilir ingilizce sonucta ama hala daha zor olduğunu dusunuyorum basarilarEvet Thy girdim ve geçtim. Ama daha zor demişsiniz iyice korktum![]()
Sanırım bilgi vermek hukuki boyutta da sorun yaratıyor. Fakat, aşırı da zor bir soru mevcut değil grammar yapılarını iyi bilin, irregular verbler ve present perfect ve past perfect farklarını bilin. Onun dışında yazma ve konuşma için de chatgptden alıştırma yapabilirsiniz. Şimdiden bol şanslarSizde mi içerik hakkında bilgi vermeyeceksiniz?Şansınız bol olsun
![]()
Sanırım bilgi vermek hukuki boyutta da sorun yaratıyor. Fakat, aşırı da zor bir soru mevcut değil grammar yapılarını iyi bilin, irregular verbler ve present perfect ve past perfect farklarını bilin. Onun dışında yazma ve konuşma için de chatgptden alıştırma yapabilirsiniz. Şimdiden bol şanslar
Çok haklısınız. Benim kastettiğim birebir soruları vermeniz yönünde değil elbette, zaten herkese farklı sorular çıkıyor bunu biliyorum. Thy soruları ortalıkta geziyor insta sayfalarında..Sanırım bilgi vermek hukuki boyutta da sorun yaratıyor. Fakat, aşırı da zor bir soru mevcut değil grammar yapılarını iyi bilin, irregular verbler ve present perfect ve past perfect farklarını bilin. Onun dışında yazma ve konuşma için de chatgptden alıştırma yapabilirsiniz. Şimdiden bol şanslar
Benden sınavdan 2 saat sonrasında belgelerimi yukleme adımı için mail geldi.Merhabalar öncelikle geçen seneki sunexpress sınavlarından sonraki 2-3 saat içerisinde olumlu mail geliyordu.Ertesi gün geliyorsa olumsuz oluyordu genelde.Bu sene giren arkadaşlarda durum nedir acaba bilgilendirebilir mi ?
Hangi belgeleri istediler?Benden sınavdan 2 saat sonrasında belgelerimi yukleme adımı için mail geldi.
Askerlik durumu hakkında belge, sağlık kuruluşundan alınmış vücut kitle endeksini gösterir bir belge ve cvHangi belgeleri istediler?
Siz dil mezunu musunuz? Ekstra yabancı diliniz var mı merak ettimAskerlik durumu hakkında belge, sağlık kuruluşundan alınmış vücut kitle endeksini gösterir bir belge ve cv
Evet İngilizce öğretmenliği mezunuyum. Ekstra Almanca biliyorum. Transkript ya da mezun belgesi istenmediSiz dil mezunu musunuz? Ekstra yabancı diliniz var mı merak ettimtranskript ya da mezun belgesi istendi mi
Sizin şansınız çok yüksek, benim eşimde Almanca ve ingilizce ile girmiş. Almanca bu şirket için çok geçerli bir dil, ben sizi şimdiden tebrik edeyimEvet İngilizce öğretmenliği mezunuyum. Ekstra Almanca biliyorum. Transkript ya da mezun belgesi istenmedi
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.