Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
1 kişi vardı sadece. Kadın olan var mıydı bilmiyorum ama bana erkek olan denk geldi. Anlamadığım kısım oldu tekrarladı bi iki kere sonrasında cevapladım zaten. Sürekli not aldı. Hep güler yüzlü neşeli konuşuldu öyle tepkiler verdi çünkü. 3-4 dakika sürmedi uzun sürdü yani 10 dk olmuştur zaten ing 10 kurul 20 dakika dediler orda.
Aksanı nasıldı anlaşılırmıydı peki

Kendini tanıtmanı falan istemedi sanırım ilk başt
Kendini tanıtmanı falan istemedi sanırım ilk başta
hayır sabahın nasıldı diye sordu öyle başladı. Boş zamanlarında ne yapıyorsun İngilizcemi geliştirmeye çalışıyorum tarzında bi şeyler de dedim nasıl geliştiriyorsun dedi izlediğin YouTube kanalların birinin adını sordu ben dedim çünkü izliyorum diye. Sosyal medyada kimleri takip ediyorsun ünlü birilerini sordu o an kaldım zaten aklıma isim gelmedi saçmalığa bak. Söylediğin bir şeyi tekrarlayıp şöyle mi yaptın diye soruyor mesela onaylatıyor. Arka arkaya soruyor bazıları konuyla ilgili bazıları da onun sorduğu. Saçımı topuz yaptım biraz yukardan o yüzden açtım boy ölçerken ensede yaparsanız açtırmazlar. Pantolon giyenler de vardı etek de.

Moderatör tarafında düzenlendi:
  • Like
Tepkiler: gunes
Rica ederim ben de merakla bekliyordum o yüzden anlıyorum sizi :) İngilizcem aşırı iyi diyemem ama hepsini cevapladım tam bi yabancıyla sohbet ortamıydı yani normalde ama bu mülakat olunca yeterli olmadı demek ki. Aklıma gelen sorular bunlar eğer hatırladığım olursa mutlaka yazarım yine
ne kadar ayrıntılı anlatmışsın teşekkür ederiz ve ne kadar çok soru sormuş maşallah.

ingilizcene güveniyormuydun

ingilizcene güveniyormuydun. normal hayatta ingilizce rahat konuşabiliyor musun?

• Like
Tepkiler: Fdn ve gunes
Ben anladım çoğunlukla bi iki yerde anlamadım onda da heceler gibi tekrarladı 😅 Ama bazı kızlar aksanlıydı falan diyorlardı çıkışta bir de geç başladığı için öğleden sonraya kaldı kurul belki de kiminin ingilizcesi. Yani çıktığımda kimse kalmamıştı ya elendiler ya da öğleden sonra olacağı için gittiler
Aksanı nasıldı anlaşılırmıydı peki

Tüm samimiyetinizle anlattığınız için çok teşekkür ederim hakkınızda hayırlısı olsun kendim elenmis gibi içim burkuldu
Rica ederim ben de merakla bekliyordum o yüzden anlıyorum sizi :) İngilizcem aşırı iyi diyemem ama hepsini cevapladım tam bi yabancıyla sohbet ortamıydı yani normalde ama bu mülakat olunca yeterli olmadı demek ki. Aklıma gelen sorular bunlar eğer hatırladığım olursa mutlaka yazarım yine

Benim buna benzerdi hepsine cevap verdim hatta İngilizceyi nasıl öğrendin dedi kendim deyince şaşırdı gayet iyi İngilizcen dedi. En son Özlem hanım teşekkürler dışarda kapının orda bekleyin sonucu söylecekler dedi. Orda çalışan elinde kağıtla gelip sonucu söylüyor hemen.
ben biraz yavaş konuşuyorum sanırım. duraksıyorum. bu tip arkadaşlar geçtimi acaba etraftan gözlemlediğiniz oldumu. bütün soruları güzelce cevapladık birinde afalladık tam anlayamadık diyelim heyecandan hemen bırakıyorlar mı acaba

• Like
Rica ederim ben de çok üzüldüm aslında hala öyleyim çünkü ortamı görünce daha istekliydim ve mülakat kendimce rahat neşeli geçti, umutlu çıktım odadan. Teselli ediyorum kendimi hayırlısı böyleymiş demek ki. Umarım istediğiniz gibi sonuçlanır her şey burdan merakla takip edeceğim tecrübelerinizi :)

• Like
Tepkiler: gunes ve a7392
ne kadar ayrıntılı anlatmışsın teşekkür ederiz ve ne kadar çok soru sormuş maşallah.

ingilizcene güveniyormuydun

ingilizcene güveniyormuydun. normal hayatta ingilizce rahat konuşabiliyor musun?
benim deneyimimde bu kadar fazla soru sorulmadı cunku konusmanin genelinde ben konustum o nedenle arkadaslar size onerebilecegim sey kisa cevaplar vermek yerine uzun uzun konusun ki ingilizcenizi anlamak icin cok fazla soru sormaya devam etmesinler ve boylece ne konusulacagini da yonetmis olursunuz bana en fazla 6-7 soru sorulmustur. dedigim gibi uzun uzun anlattim her seyi bu nedenle sure de azaldigi icin ve zaten becerinizi gosterdiginiz icin cok fazla soru sorulmamis olur size de

• Like
Tepkiler: armaita ve gunes
Rica ederim ben de çok üzüldüm aslında hala öyleyim çünkü ortamı görünce daha istekliydim ve mülakat kendimce rahat neşeli geçti, umutlu çıktım odadan. Teselli ediyorum kendimi hayırlısı böyleymiş demek ki. Umarım istediğiniz gibi sonuçlanır her şey burdan merakla takip edeceğim tecrübelerinizi :)
merhaba uzgunum gercekten sizin adiniza denemekten vazgecmeyin eger cok istiyorsaniz umarim istediginiz hayallere ulasabilirsiniz

• Like
Benim buna benzerdi hepsine cevap verdim hatta İngilizceyi nasıl öğrendin dedi kendim deyince şaşırdı gayet iyi İngilizcen dedi. En son Özlem hanım teşekkürler dışarda kapının orda bekleyin sonucu söylecekler dedi. Orda çalışan elinde kağıtla gelip sonucu söylüyor hemen.

benim deneyimimde bu kadar fazla soru sorulmadı cunku konusmanin genelinde ben konustum o nedenle arkadaslar size onerebilecegim sey kisa cevaplar vermek yerine uzun uzun konusun ki ingilizcenizi anlamak icin cok fazla soru sormaya devam etmesinler ve boylece ne konusulacagini da yonetmis olursunuz bana en fazla 6-7 soru sorulmustur. dedigim gibi uzun uzun anlattim her seyi bu nedenle sure de azaldigi icin ve zaten becerinizi gosterdiginiz icin cok fazla soru sorulmamis olur size de
Teşekkür ederiz tavsiyeniz için
size neler sormuşlardı çünkü sorduğu sorular çok uzun cevaplar verilebilecek sorular degil aslında

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.