Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
Arkadaşlar bir sorum olacak. Aile hekimime gittigimde e nabızımda benim goremedigim ama doktorun gordugu bir tanı varmış psikiyatri. Bu tanı 2017 yılına ait. Kaygı nedeniyle gitmiştim universite değişikliği yaparak tekrar sınava hazirlandigim bir dönem. Bu tanının da surekliligi yok bir kerelik girilmiş ve gerçek olmayan bir tanı girilmiş doktor suphesiyle (doktor kendi soyledi). Ancak Covid dönemi araya girince 10 sene önceki tanı şimdiye kadar uzamış görünüyormus güncel gorebildi aile hekimi yani bunu. Tanıyı yazan doktor ile iletişime geçtim ve doktor da guncel durumumun iyi olduğunu bildiren resmi bir yazı yazdı. Böyle bir durum yaşayan var mı ya da sizce bu durum ön değerlendirme muayenesinde sorun yaratır mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Yani 8-10 yıl önceki bir taninin güncel gorunmesi (Covid nedeniyle) ön değerlendirme aşamasında sorun yaratır mi? Bu durum güncel olarak mi kabul edilir yoksa gittiğim tarih mi dikkate alınır?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.