Uzun olduğu için bu şekilde devam ediyorum. Benim boy kilo yara izi sorunsuz oldu çıkar çıkmaz İngilizce mülakat bu tarafta deyip hemen odaya alındım. Küçük bir odaydı birbirimizi rahatlıkla duyduk yani. Girer girmez İngilizce başladık. Nasılsın dedi güler yüzlüydü hep dedikleri gibi samimi rahat ortam heyecanlı değildim o an. Hızlı olduğu için strese giremedim sanırım. İyiyim teşekkürler deyince gerçekten nasılsın dedi heyecanlı olduğumu kastetti aslında su içebilirsiniz dedi. İlk defa mı mülakata katılıyorsun, iş deneyimin yok mu, hangi bölümü okudun neden bu bölümü okudun nerde okudun okuduğun yerde en çok neyi sevdin. Nerde yaşıyorsun ailenle mi yaşıyorsun kardeşin var mı o nerde ne iş yapıyor kaç yaşında, hiç yurt dışında bulundun mu, sosyal medya kullanıyor musun kimleri takip ediyorsun ünlü tanıdığın kim var onu neden takip ediyorsun neden beğeniyorsun konserine gittin mi, mesele bi şarkıcı söyledim evet çok başarılı falan diye yorum yapıyor kendisi sonra soruyor işte neyini beğeniyorsun vs