Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Arkadaşlar formunuza e-nabızınızda olan ciddi her şeyi eksiksizce yazmalısınız. Formun beşinci sayfasında eksiksiz teslim ettiğinizi beyan ederek imza atıyorsunuz. Eğer yazmadığınız (beyan etmediğiniz) bi hastalık tespit edilirse sürecinizi sonlandırma hakkına sahipler.

• Like
Tepkiler: gunes
BANA THY DEN MAİL GELMİŞ ''Take-Off Talks'ta Sağlık Süreçlerini Yakından Tanıyoruz!'' ŞEKLİNDE ONLİNE GÖRÜŞME OLACAKMIŞ ANCAK VİDEO İNGİLİZCE SONUÇLARI HENÜZ AÇIKLANMADI BU HERKESE Mİ GÖNDERİLİYOR ?

BANA THY DEN MAİL GELMİŞ ''Take-Off Talks'ta Sağlık Süreçlerini Yakından Tanıyoruz!'' ŞEKLİNDE ONLİNE GÖRÜŞME OLACAKMIŞ ANCAK VİDEO İNGİLİZCE SONUÇLARI HENÜZ AÇIKLANMADI BU HERKESE Mİ GÖNDERİLİYOR ?
Önemsemenize gerek yok, katılmasanızda olur. Herkese gönderilmiş olan bi mail

Arkadaşlar kontrol için giderken takım elbise vs. giymemiz gerekir mi ? Boy&kilo için gerekmiyordu da, bunun içinde rahat şeyler giysek olur mu ? Bilginiz var mı ?

2024 ilanının sağlık ve boy kilo muayenesine ne zaman girdiniz acaba
Kafanızda netleşmesi için tarih bazlı gideceğim. İlana mayıs 2024te başvurdum. Kurul mülakatına 3 Mart 2025'te çağrıldım. Mülakatım olumlu sonuçlansa dahi kontenjan dolduğu için yedeğe çekildim. 3 ayın ardından 23 Haziran'da boy kiloya 29 Temmuz'da ön sağlık muayenesine çağrıldım. Bu aşamalarım da olumlu geçti. Haftaya işe giriş muayenem var.

Kafanızda netleşmesi için tarih bazlı gideceğim. İlana mayıs 2024te başvurdum. Kurul mülakatına 3 Mart 2025'te çağrıldım. Mülakatım olumlu sonuçlansa dahi kontenjan dolduğu için yedeğe çekildim. 3 ayın ardından 23 Haziran'da boy kiloya 29 Temmuz'da ön sağlık muayenesine çağrıldım. Bu aşamalarım da olumlu geçti. Haftaya işe giriş muayenem var.
Cevabınız için teşekkür ederim sizin süreciniz baya uzun olmuş.

• Like
Tepkiler: Skyrock

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.