Ben de e nabizda olmayan hiç bir şeyi yazmadım. Sistemde çıkmıyorsa söylemeye gerek yok.
Teşekkür ederimÖn Muayene davet maili gelince mailin içinde geliyor form. Çıktı alıp dolduruyosunuz, muayeneye gittiğinizde sizden teslim alıyorlar. Mavi tükenmez kalem ile doldurmaya özen gösterin.
Önemsemenize gerek yok, katılmasanızda olur. Herkese gönderilmiş olan bi mailBANA THY DEN MAİL GELMİŞ ''Take-Off Talks'ta Sağlık Süreçlerini Yakından Tanıyoruz!'' ŞEKLİNDE ONLİNE GÖRÜŞME OLACAKMIŞ ANCAK VİDEO İNGİLİZCE SONUÇLARI HENÜZ AÇIKLANMADI BU HERKESE Mİ GÖNDERİLİYOR ?
Tamamen günlük, canınızın istediği gibi giyinebilirsiniz. Sakallı, bıyıklı gidebilirsinizArkadaşlar kontrol için giderken takım elbise vs. giymemiz gerekir mi ? Boy&kilo için gerekmiyordu da, bunun içinde rahat şeyler giysek olur mu ? Bilginiz var mı ?
2024 ilanının sağlık ve boy kilo muayenesine ne zaman girdiniz acabaBu 2024 ilanının süreci, halen devam ediyor.
Kafanızda netleşmesi için tarih bazlı gideceğim. İlana mayıs 2024te başvurdum. Kurul mülakatına 3 Mart 2025'te çağrıldım. Mülakatım olumlu sonuçlansa dahi kontenjan dolduğu için yedeğe çekildim. 3 ayın ardından 23 Haziran'da boy kiloya 29 Temmuz'da ön sağlık muayenesine çağrıldım. Bu aşamalarım da olumlu geçti. Haftaya işe giriş muayenem var.2024 ilanının sağlık ve boy kilo muayenesine ne zaman girdiniz acaba
Cevabınız için teşekkür ederim sizin süreciniz baya uzun olmuş.Kafanızda netleşmesi için tarih bazlı gideceğim. İlana mayıs 2024te başvurdum. Kurul mülakatına 3 Mart 2025'te çağrıldım. Mülakatım olumlu sonuçlansa dahi kontenjan dolduğu için yedeğe çekildim. 3 ayın ardından 23 Haziran'da boy kiloya 29 Temmuz'da ön sağlık muayenesine çağrıldım. Bu aşamalarım da olumlu geçti. Haftaya işe giriş muayenem var.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.