Bu şekilde şartları karşılamıyorsunuz diyerek göndermek kurumsal kimliğine zarar verir. Karşılayan bir ton insan var ve neye göre seçtiler mesela sıralamayı. Bu şekilde bir yanlış karar alacağını düşünmüyorumMuhtemelen olumlu olanların kurul davetleri şimdiye kadar gelenlerdi. Olumsuz olanları da toplu halde gönderdiler. Hepimize geçmiş olsun
Kesinlikle doğru söylüyorsunuz fakat bu süzgeçi büyük ihtimalle bir sistem gerçekleştiriyor ve satış harici meslek kodunu yazanlara otomatik olarak bu maili gönderiyor. Şahsen 4 seneden fazladır ihracat satış müdürü olarak görev alıyorum fakat meslek kodum üretim müdür olarak geçiyor. Firmaların IK departmanları gerekli özeni göstermiyor. Çözüm olur mu bilmem fakat şirketten yazı alınarak (orijinal ıslak imzalı kaşeli ) belki geçerli bir sonuca ulaşabilir. Yine de geri dönüş olumlu olacağını düşünüyorumBu şekilde şartları karşılamıyorsunuz diyerek göndermek kurumsal kimliğine zarar verir. Karşılayan bir ton insan var ve neye göre seçtiler mesela sıralamayı. Bu şekilde bir yanlış karar alacağını düşünmüyorum
Kesinlikle doğru söylüyorsunuz fakat bu süzgeçi büyük ihtimalle bir sistem gerçekleştiriyor ve satış harici meslek kodunu yazanlara otomatik olarak bu maili gönderiyor. Şahsen 4 seneden fazladır ihracat satış müdürü olarak görev alıyorum fakat meslek kodum üretim müdür olarak geçiyor. Firmaların IK departmanları gerekli özeni göstermiyor. Çözüm olur mu bilmem fakat şirketten yazı alınarak (orijinal ıslak imzalı kaşeli ) belki geçerli bir sonuca ulaşabilir. Yine de geri dönüş olumlu olacağını düşünüyorum
Umut etmekten başka fayda yok. Meslek hayatına ilk başladığımda hava ihracat satış elemanı olarak çalıştım o zamandan beri kapıda satış, mümessil en son bilgi işlem sorumlusu olarak görev alıyorum. Kontrolleri yaptım kodlarda da sıkıntı yok.Kesinlikle doğru söylüyorsunuz fakat bu süzgeçi büyük ihtimalle bir sistem gerçekleştiriyor ve satış harici meslek kodunu yazanlara otomatik olarak bu maili gönderiyor. Şahsen 4 seneden fazladır ihracat satış müdürü olarak görev alıyorum fakat meslek kodum üretim müdür olarak geçiyor. Firmaların IK departmanları gerekli özeni göstermiyor. Çözüm olur mu bilmem fakat şirketten yazı alınarak (orijinal ıslak imzalı kaşeli ) belki geçerli bir sonuca ulaşabilir. Yine de geri dönüş olumlu olacağını düşünüyorum
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.