Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Hakkınızda hayırlısı olsun. Galiba beni insan yerine koymadılar yada yetişmedi. Yarın yada pazartesi beklemedeyim. Sancılı bir süreç gerçekten.
Çok teşekkür ederim 🙏🏼
Mutlaka geri dönüş olur, açıkçası ben de bu kadar hızlı beklemiyordum. Umarım en kısa zamanda güzel haberler alırsınız.

Siz de lütfen mail sonucunu paylaşın; çünkü +1000 SGK günü olup olumsuz mail alan birçok kişi vardı ve asıl onların dönüşlerini, onlara ne cevap verildiğini çok merak ediyorum.

Yine de sınavları geçip bu aşamaya kadar gelebilmek benim için çok kıymetliydi. Aynı hedef uğruna mücadele eden insanlarla konuşmak ve birbirimize destek olmak gerçekten çok güzeldi. ✈️

Havapersonel forumu da iyi ki var; hem çok şey öğretti hem de bu süreçte kendimi yalnız hissettirmedi. Aktif olmaya devam edeceğim🌺

Yeni THY ilanlarını dört gözle bekliyor olacağım gökyüzü bir gün mutlaka yeniden çağırır. 🫶🏼✈️♥️

Çok teşekkür ederim 🙏🏼
Mutlaka geri dönüş olur, açıkçası ben de bu kadar hızlı beklemiyordum. Umarım en kısa zamanda güzel haberler alırsınız.

Siz de lütfen mail sonucunu paylaşın; çünkü +1000 SGK günü olup olumsuz mail alan birçok kişi vardı ve asıl onların dönüşlerini, onlara ne cevap verildiğini çok merak ediyorum.

Yine de sınavları geçip bu aşamaya kadar gelebilmek benim için çok kıymetliydi. Aynı hedef uğruna mücadele eden insanlarla konuşmak ve birbirimize destek olmak gerçekten çok güzeldi. ✈️

Havapersonel forumu da iyi ki var; hem çok şey öğretti hem de bu süreçte kendimi yalnız hissettirmedi. Aktif olmaya devam edeceğim🌺

Yeni THY ilanlarını dört gözle bekliyor olacağım gökyüzü bir gün mutlaka yeniden çağırır. 🫶🏼✈️♥️
Çok geçmiş olsun maile ne diye döndüler acaba sizin durumunuz neydi deneyim süreniz meslek kodunuz vb

• Like
Tepkiler: Melflyy
Çok geçmiş olsun maile ne diye döndüler acaba sizin durumunuz neydi deneyim süreniz meslek kodunuz vb
Teşekkürler…🫶🏼 ben 7020 koduyla ik geçmişim var 2021 yılında daha sonra 4 eylül 2023 de ispanyol markasında satış danışmanlığı 4771 koduyla doğru , kodlarımda sıkıntı yok ancak zannediyorum ki ücretsiz izinler dolayısıyla sgk eksik olduğu ortaya çıktı daha 23 yaşındayım ancak bu kadar doldurabildim çalışma hayatımı yıl takvimime güvenmiştim sağlık olsun sonuçta bilgimden elenmedim ♥️😢, mail otomatik değil kişiye özel bir insanın yazdığını düşünüyorum. Sizlere de özel bir cevap gelecektir🧿

Sizlere bir sorum var ikinci yabancı dil şartında ön lisans kabul oluyor muydu ? İspanyolcadan girmeyi düşünüyorum bilginiz varsa ufak bir bilgilendirme yapabilir misiniz 🙏🏼

Yanlışlıkla başka mail adresimden mail atmıştım sonra düzeltip doğru adresimden mail atmıştım dün gece 00:11 de yanlışlıkla attığım mail adresime de cevap maili gelmiş thy den , sizlere geldi mi mail ??

Yanlışlıkla başka mail adresimden mail atmıştım sonra düzeltip doğru adresimden mail atmıştım dün gece 00:11 de yanlışlıkla attığım mail adresime de cevap maili gelmiş thy den , sizlere geldi mi mail ??
Hangi mail adresine yazmıştınız acaba? Ben dönüş alamıyorum da

• Like
Tepkiler: Melflyy

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.