Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Moralim yerle yeksan oldu. Şartları karşılıyorum ama gelen mail olumsuz. Çalıştığımız yerleri arayıp yaptığımız işi öğrenebilirsiniz aslında. Mesleki kodları ik yanlış giriyor diye eliyorlarlarsa çok yazık oldu

Kesinlikle doğru söylüyorsunuz fakat bu süzgeçi büyük ihtimalle bir sistem gerçekleştiriyor ve satış harici meslek kodunu yazanlara otomatik olarak bu maili gönderiyor. Şahsen 4 seneden fazladır ihracat satış müdürü olarak görev alıyorum fakat meslek kodum üretim müdür olarak geçiyor. Firmaların IK departmanları gerekli özeni göstermiyor. Çözüm olur mu bilmem fakat şirketten yazı alınarak (orijinal ıslak imzalı kaşeli ) belki geçerli bir sonuca ulaşabilir. Yine de geri dönüş olumlu olacağını düşünüyorum

Umut etmekten başka fayda yok. Meslek hayatına ilk başladığımda hava ihracat satış elemanı olarak çalıştım o zamandan beri kapıda satış, mümessil en son bilgi işlem sorumlusu olarak görev alıyorum. Kontrolleri yaptım kodlarda da sıkıntı yok.
Aynen öyle ilanda satış danışmanı , mağaza çalışanı yazıyor ve ben de ispanyol firmasına ait bir mağazada 2 yılı geçkin süredir satış danışmanıyım devam da ediyorum belgem de de yazıyor apaçık. Benim de kodum da sıkıntı yok az önce kontrol ettim şaşkın ve üzgünüm yazık oldu

Aynen öyle ilanda satış danışmanı , mağaza çalışanı yazıyor ve ben de ispanyol firmasına ait bir mağazada 2 yılı geçkin süredir satış danışmanıyım devam da ediyorum belgem de de yazıyor apaçık. Benim de kodum da sıkıntı yok az önce kontrol ettim şaşkın ve üzgünüm yazık oldu
İtiraz maili hazırlayıp gönderdim. Tekrar barkodlu hizmet dökümünü ekleyerek. İtiraz edip beklemekten başka yapabilecek bir şey yok gibi.

İtiraz maili hazırlayıp gönderdim. Tekrar barkodlu hizmet dökümünü ekleyerek. İtiraz edip beklemekten başka yapabilecek bir şey yok gibi.
Aynısını bende güzel bir dille dosyaları eksiksiz yolladım .. ama ne zaman incelenir veya kim cevap verir orası biraz muamma .. işin takipçisi olmaktan başka çaremiz yok gibi …

• Like
Tepkiler: hostadayi

Aynısını bende güzel bir dille dosyaları eksiksiz yolladım .. ama ne zaman incelenir veya kim cevap verir orası biraz muamma .. işin takipçisi olmaktan başka çaremiz yok gibi …
Kontakta kalalım ben de yolladım hadi güzel haber almak dileğiyle…

• Like
Tepkiler: hostadayi
Kullandıkları sistemin sehven hata yaptığını ve karşılık alacağımızı ümit ederek bekleyeceğiz gibi. Yarın bir dönüş beklemiyorum ama önümüzde ki hafta en geç çarşambaya kadar bekleyip telefon ile ulaşmaya çalışacağım en kötü.

Mailime cevap geldi maalesef bir sonraki ilanda görüşmek dileğiyle , hizmet sektörü adı altında mülakata katılan arkadaşlara bolca başarılar diliyorum ♥️♥️♥️ deneyimlerinizi paylaşın takipte kalacağım ☺️🫶🏼

Mailime cevap geldi maalesef bir sonraki ilanda görüşmek dileğiyle , hizmet sektörü adı altında mülakata katılan arkadaşlara bolca başarılar diliyorum ♥️♥️♥️ deneyimlerinizi paylaşın takipte kalacağım ☺️🫶🏼
merhabalar sonraki süreçleriniz için başarılar şimdiden, saat kaçta gelmişti mail?

• Like
Tepkiler: Melflyy

Hakkınızda hayırlısı olsun. Galiba beni insan yerine koymadılar yada yetişmedi. Yarın yada pazartesi beklemedeyim. Sancılı bir süreç gerçekten.

• Like
Tepkiler: Melflyy

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.