Merhabalar. Aynı başvuru için benim de 30 Nisan'da mülakatım gerçekleşti. Planlanan mülakat süresini aştık biraz biz. 5 sene yer hizmetlerinde YHM ve Harekat Memuru geçmişim fazla olması sebebiyle konu konuyu açtı sürekli. Öncelikle mülakatıma katılan değerli yetkililer ile yaptığımız mülakat sonucunun olumlu veya olumsuz ne olursa olsun bir hafta gibi bir süre sonunda açıklanacağını belirttiler. Siz benden de bir gün önce girdiğinizi ve bu alımların hem YHM hem de Harekat Memurluğu alımı olduğunu da göz önüne alırsak zaten dediklerindeki samimiyeti kanıtlar nitelikte. Tahminim pazartesi ya da salı günü gerçekleşen mülakatın sonucuyla alakalı durum ne olursa olsun dönüş yapılacağıdır.
Hemen size benden önce cevap veren sevgili forumdaşımızın yazdıkları sizi kaygılandırmasın. Bu süreçte çok sayıda insanla görüşüp gerekli departmanlara doğru kişileri seçmek bir veya iki gün gibi kısa bir sürenin yeterli olmayacağı aşikardır.
Siz hangi departman için başvurmuştunuz ve bu sektörde daha önce bir tecrübeniz bulunmuş muydu?
Merhaba online mülakatınız nasıl geçti acaba beni de bilgilendirir misiniz ne yaptınız ne sordular İngilizce kaç dakika sürdü

Ben martta mülakata girdim haziran ayı oldu ne olumlu ne olumsuz mesajı geldi ☺️ benim durumumda olan var mı direkt olumsuz diye yorumlayabiliriz sanırım

Ben martta mülakata girdim haziran ayı oldu ne olumlu ne olumsuz mesajı geldi ☺️ benim durumumda olan var mı direkt olumsuz diye yorumlayabiliriz sanırım
Olumsuz olarak değil, alım olduğunda dönüyprlar genelde. Mülakatta neler sordular ? Nasıl geçti süreç ? Bilgilendirebilir misiniz?

Olumsuz olarak değil, alım olduğunda dönüyprlar genelde. Mülakatta neler sordular ? Nasıl geçti süreç ? Bilgilendirebilir misiniz?
Daha çok sohbet havasında geçti daha önce çalıştığım işle iligili ve ayrılma sebeplerim hakkında konuştuk mezun olduğum bölüm havacılıkla ilgili olmadığı için neden bu alana yönelmek istediğime dair konuştuk yani belli başlı konular yok diyebilirim sizin cevaplarınıza göre ilerliyor daha çok bir de bi olay verdi bu durumu nasıl çözersin ne yaparsın diye bir soru sordular ingilizce kısmında da yine sizin yönlendirmenize bağlı diyebilirim ben başlamadan ingilizcede çok iyi olmadığımı söylemiştim neden böyle düşünüyosun şeklinde konuşma devam etmişti

Daha çok sohbet havasında geçti daha önce çalıştığım işle iligili ve ayrılma sebeplerim hakkında konuştuk mezun olduğum bölüm havacılıkla ilgili olmadığı için neden bu alana yönelmek istediğime dair konuştuk yani belli başlı konular yok diyebilirim sizin cevaplarınıza göre ilerliyor daha çok bir de bi olay verdi bu durumu nasıl çözersin ne yaparsın diye bir soru sordular ingilizce kısmında da yine sizin yönlendirmenize bağlı diyebilirim ben başlamadan ingilizcede çok iyi olmadığımı söylemiştim neden böyle düşünüyosun şeklinde konuşma devam etmişti
Sizin mülakatınız keyifli geçmiş gibi görünüyor. İnşallah dönüş alırsınız 🙏🏻 Peki İngilizcede ne sordular, özel sorular mı yoksa genel sorular mıydı?

Sizin mülakatınız keyifli geçmiş gibi görünüyor. İnşallah dönüş alırsınız 🙏🏻 Peki İngilizcede ne sordular, özel sorular mı yoksa genel sorular mıydı?

Sizin mülakatınız keyifli geçmiş gibi görünüyor. İnşallah dönüş alırsınız 🙏🏻 Peki İngilizcede ne sordular, özel sorular mı yoksa genel sorular mıydı
Sizin mülakatınız keyifli geçmiş gibi görünüyor. İnşallah dönüş alırsınız 🙏🏻 Peki İngilizcede ne sordular, özel sorular mı yoksa genel sorular mıydı
inşallah teşekkür ederim :) ingilizceye geçelim dendiğinde ben çok iyi olmadığımı söyledim öyle dedikten sonra ingilizce sorarak neden iyi olmadığını düşünüyosun vs şeklinde sorular sordular yani yine benim cevaplarıma göre şekillendi en sonda da bana bir gününü anlat diye sordular bu şekildeydi

inşallah teşekkür ederim :) ingilizceye geçelim dendiğinde ben çok iyi olmadığımı söyledim öyle dedikten sonra ingilizce sorarak neden iyi olmadığını düşünüyosun vs şeklinde sorular sordular yani yine benim cevaplarıma göre şekillendi en sonda da bana bir gününü anlat diye sordular bu şekildeydi
Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için 🙏🏻

Meehaba online test sinavindan ne kadar sure sonra donus aldiniz acaba ve speakingde harika yapmsdim sanirim ama testler cok iyiydi ne dusunuyorsunux

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.