Yhm oldugumu nerden anladın sadece o pozisyon mu var havalimanında! Ben gayet iyi idrak ediyorum 😂 farkındaysan tecrübeli ve eski çalışan oldugunu söyleyen ilk sensin! İyi günler
Yhm departmanından Harekat departmanına geçiş yapan biri olarak konudaki üslup ve psikolojik stabilizasyondan biraz tahmin etme yeteneklerim bulunmakta. Aynı şekilde doğrudan bunu inkar edecek savunmaya geçmeniz de dediklerimi psikolojik olarak kanıtlar nitelikte. Derdim tartışmak vs. değil lütfen bu tutuma devam edecekseniz, cevap vermek gibi bir gaflete düşmeyeceğimi belirtmek isterim. İyi günler.

S
Gerçekten şuan sana laf anlatmaya çalıştığıma inanamıyorum 😳 hemen dönüyorlar derken zaten bunu kastettim 6 gün yakın bir zaman daha nasıl anlatabilirim
Arkadaşım, konu sahibine de aynı şeyleri söylediğimde bana muhalefet yapan cevaplarda bulundun. Ciddi manada iletişimle alakalı problemlerin olduğunu düşünmeye başladım. Saygılı konuştukça üstten konuşan bir yaklaşımın var. Yaşın kaçtır bilmiyorum ama hala bu konuda kendini törpüleyebilirsin. Tartışmadan kaçınmaya çalıştığımı belirtmeme rağmen ısrarla kaosa çekmeye çalışıyorsun fakat istediğini vermeyeceğim. Çünkü buraya bu amaçla gelmedim veya sana cevap vermedim. Kariyerinde umarım daha başarılı günlerin olur. Sevgiler.

Yhm departmanından Harekat departmanına geçiş yapan biri olarak konudaki üslup ve psikolojik stabilizasyondan biraz tahmin etme yeteneklerim bulunmakta. Aynı şekilde doğrudan bunu inkar edecek savunmaya geçmeniz de dediklerimi psikolojik olarak kanıtlar nitelikte. Derdim tartışmak vs. değil lütfen bu tutuma devam edecekseniz, cevap vermek gibi bir gaflete düşmeyeceğimi belirtmek isterim. İyi günler.
İnsanları rahatsız etmeyelim daha fazla ! Burda herkes tecrübelerini paylaşıyor bende kısa ve öz yazdım

S

Arkadaşım, konu sahibine de aynı şeyleri söylediğimde bana muhalefet yapan cevaplarda bulundun. Ciddi manada iletişimle alakalı problemlerin olduğunu düşünmeye başladım. Saygılı konuştukça üstten konuşan bir yaklaşımın var. Yaşın kaçtır bilmiyorum ama hala bu konuda kendini törpüleyebilirsin. Tartışmadan kaçınmaya çalıştığımı belirtmeme rağmen ısrarla kaosa çekmeye çalışıyorsun fakat istediğini vermeyeceğim. Çünkü buraya bu amaçla gelmedim veya sana cevap vermedim. Kariyerinde umarım daha başarılı günlerin olur. Sevgiler.
😂😂😂😂😂😂🙏

arkadaşlar kariyer netten ben de havasa başvuru yaptim ama dönmediler

Merhabalar. Aynı başvuru için benim de 30 Nisan'da mülakatım gerçekleşti. Planlanan mülakat süresini aştık biraz biz. 5 sene yer hizmetlerinde YHM ve Harekat Memuru geçmişim fazla olması sebebiyle konu konuyu açtı sürekli. Öncelikle mülakatıma katılan değerli yetkililer ile yaptığımız mülakat sonucunun olumlu veya olumsuz ne olursa olsun bir hafta gibi bir süre sonunda açıklanacağını belirttiler. Siz benden de bir gün önce girdiğinizi ve bu alımların hem YHM hem de Harekat Memurluğu alımı olduğunu da göz önüne alırsak zaten dediklerindeki samimiyeti kanıtlar nitelikte. Tahminim pazartesi ya da salı günü gerçekleşen mülakatın sonucuyla alakalı durum ne olursa olsun dönüş yapılacağıdır.
Hemen size benden önce cevap veren sevgili forumdaşımızın yazdıkları sizi kaygılandırmasın. Bu süreçte çok sayıda insanla görüşüp gerekli departmanlara doğru kişileri seçmek bir veya iki gün gibi kısa bir sürenin yeterli olmayacağı aşikardır.
Siz hangi departman için başvurmuştunuz ve bu sektörde daha önce bir tecrübeniz bulunmuş muydu?
merhaba herhangi bir geri dönüş alabildiniz mi? benim de mülakatım iyi geçti ben de eski bir yhm olarak konu konuyu açtı baya sohbet halinde geçti ama bu kadar uzun sürmesi beni tedirgin ediyor açıkçası

merhaba herhangi bir geri dönüş alabildiniz mi? benim de mülakatım iyi geçti ben de eski bir yhm olarak konu konuyu açtı baya sohbet halinde geçti ama bu kadar uzun sürmesi beni tedirgin ediyor açıkçası
Merhaba, maalesef. Ve olumsuz da olsa bir dönüş alamamış olmanın verdiği stres ile hala bekleyiş halindeyim ne yazık ki

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.