Merhaba online mülakatınız nasıl geçti acaba beni de bilgilendirir misiniz ne yaptınız ne sordular İngilizce kaç dakika sürdüMerhabalar. Aynı başvuru için benim de 30 Nisan'da mülakatım gerçekleşti. Planlanan mülakat süresini aştık biraz biz. 5 sene yer hizmetlerinde YHM ve Harekat Memuru geçmişim fazla olması sebebiyle konu konuyu açtı sürekli. Öncelikle mülakatıma katılan değerli yetkililer ile yaptığımız mülakat sonucunun olumlu veya olumsuz ne olursa olsun bir hafta gibi bir süre sonunda açıklanacağını belirttiler. Siz benden de bir gün önce girdiğinizi ve bu alımların hem YHM hem de Harekat Memurluğu alımı olduğunu da göz önüne alırsak zaten dediklerindeki samimiyeti kanıtlar nitelikte. Tahminim pazartesi ya da salı günü gerçekleşen mülakatın sonucuyla alakalı durum ne olursa olsun dönüş yapılacağıdır.
Hemen size benden önce cevap veren sevgili forumdaşımızın yazdıkları sizi kaygılandırmasın. Bu süreçte çok sayıda insanla görüşüp gerekli departmanlara doğru kişileri seçmek bir veya iki gün gibi kısa bir sürenin yeterli olmayacağı aşikardır.
Siz hangi departman için başvurmuştunuz ve bu sektörde daha önce bir tecrübeniz bulunmuş muydu?