bir de sizi daha önce davet etmişler miydi benim bu ilk oldugu icin ve büyük ihtimal bu mülakatta staj dolayısıyla elenecegim için acaba daha sonra alimcyaparlar mi mersk ettim
Hayır ilk kez giricem. Havaşta süreç daha hızlı ilerliyormuş onu görmüş oldum. 3 -4 gün önce girmiştim online sınava bugün sms aldım. Tgs ye 29 martta girdim hala olumlu olumsuz hiçbir sms almadım.

Arkadaşlar 29 Nisan'da online mülakata girmiştim henüz olumlu/olumsuz dönüş olmadı bu kadar uzaması normal mi ?

Merhabalar. Email adresleri mevcut fakat dönüş sağlamıyorlar. Olumsuz değerlendirilmiş olabilirsiniz bilmiyorum ama. Bunun haricinde kariyer.net üzerinde Çelebi Hava Servisi bir kaç gün önce Yolcu Hizmetleri Memuru alımı açtı. Başvurmayı düşünürseniz bilgilendirmek istedim. Eski şirketim 5 sene çalıştım orada.
Merhaba Çelebi’de online sınavlar sonrasında video toplantıdan sonra süreç nasıl ilerliyor ve işe girişte sağlık muayenesi isteniliyor mu isteniliyorsa özelden mi devletten mi

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.