@opsbey Merhaba , bana bugün Havaş’tan mesaj geldi . Katilmis oldugunuz sinavlarin sonuclari degerlendirilmis olup, 29.05.2024 Carsamba gunu Microsoft Teams uzerinden online yapilacak olan ise alim mulakatina katiliminizi rica ederiz. Yarin mail adresinize gonderilecek olan link uzerinden belirtilecek olan saatte katilim saglayabilirsiniz.
Bu mesaj olumlu anlamına geliyor sanırım . Yüzyüze değil miydi mülakat ? Bundan sonraki süreç nasıl ilerleyecek?

bana da bu mesaj geldi acaba ne soracaklar ve dediğiniz gibi olumlu mu
@opsbey Merhaba , bana bugün Havaş’tan mesaj geldi . Katilmis oldugunuz sinavlarin sonuclari degerlendirilmis olup, 29.05.2024 Carsamba gunu Microsoft Teams uzerinden online yapilacak olan ise alim mulakatina katiliminizi rica ederiz. Yarin mail adresinize gonderilecek olan link uzerinden belirtilecek olan saatte katilim saglayabilirsiniz.
Bu mesaj olumlu anlamına geliyor sanırım . Yüzyüze değil miydi mülakat ? Bundan sonraki süreç nasıl ilerleyece

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.