Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba benim o tarihte online mülakatım vardı aradılar okulda sınavım olduğu için giremeceğimi başka gün ve saat için mail attığımı söyledim arayan kişiye tamam dönücekler dedi fakat hala herhangi bir dönüş yok. Havaşın genel bir insan kaynakları telefon numarası veya mail adresleri var mı bilgi verir misiniz lütfen.
Merhaba benim o tarihte online mülakatım vardı aradılar okulda sınavım olduğu için giremeceğimi başka gün ve saat için mail attığımı söyledim arayan kişiye tamam dönücekler dedi fakat hala herhangi bir dönüş yok. Havaşın genel bir insan kaynakları telefon numarası veya mail adresleri var mı bilgi verir misiniz lütfen.
Merhabalar. Email adresleri mevcut fakat dönüş sağlamıyorlar. Olumsuz değerlendirilmiş olabilirsiniz bilmiyorum ama. Bunun haricinde kariyer.net üzerinde Çelebi Hava Servisi bir kaç gün önce Yolcu Hizmetleri Memuru alımı açtı. Başvurmayı düşünürseniz bilgilendirmek istedim. Eski şirketim 5 sene çalıştım orada.
Merhabalar. Email adresleri mevcut fakat dönüş sağlamıyorlar. Olumsuz değerlendirilmiş olabilirsiniz bilmiyorum ama. Bunun haricinde kariyer.net üzerinde Çelebi Hava Servisi bir kaç gün önce Yolcu Hizmetleri Memuru alımı açtı. Başvurmayı düşünürseniz bilgilendirmek istedim. Eski şirketim 5 sene çalıştım orada.
Merhaba ben de şimdi başvuru yaptım çelebi hava servisine . Alımlar tgs gibi mi oluyor online sınav vs süreçler var mı nasıl ilerleniyor. Bilgilendirebilir misin lütfen
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.