Standart bir haftalık çalışma saati bulunuyor. Bu da ortalama 45 saat civarı. 5 gün on , 2 gün off yapılmakta. Fakat tabii ki operasyonel olarak yoğunluk yaşandığı taktirde tek off şeklinde haftada 54/55 saatlere çıkabiliyor. Fakat çalıştığınız süreçte mesai ücretinizi öderler ki zaten maaş bordrosu gibi resmi bi evrak verirler ve orada aldığınız ödenekler ile beraber yasal kesintiler gibi tüm çıplaklığıyla detaylara erişebiliyorsunuz.
Havaş konusunda pek bir bilgi sahibi değilim fakat burada ben de mülakat sürecinde bulunduğum kadarıyla titizlikle süreci yönetip ince eleyerek sık dokuyorlar.
Sektöre adım attıktan sonra gerisi tamamiyle sizin çabanız ve arzunuza bağlı. X şirketi Y şirketinden daha iyidir dersiniz ama X şirketi her daim dış dünyadaki iş olanaklarından daha iyidir :)
Maaşların havaş ve tgsden düşük olduğu doğru mu peki kusura bakmayın sizede bunları soruyorum ama

Merhabalar tekrardan herkese. Konu güncellemesi yapıyorum sadece:)
30 Nisan'da Teams üzerinden girmiş olduğum sözlü mülakattan sonra dün 16:17'de aldığım SMS ile olumlu dönüş aldım. Mesajda bir kaç temel sağlık belgesi istendi ve yarın iş başı muayenesi için davet edildim. Umarım burada dönüş bekleyip güzel haber alan arkadaşlarım olmuştur. Rabbim herkese gönlüne göre versin.

• Like
Tepkiler: 📍İST 34
30 Nisan'da Teams üzerinden girmiş olduğum sözlü mülakattan sonra dün 16:17'de aldığım SMS ile olumlu dönüş aldım. Mesajda bir kaç temel sağlık belgesi istendi ve yarın iş başı muayenesi için davet edildim. Umarım burada dönüş bekleyip güzel haber alan arkadaşlarım olmuştur. Rabbim herkese gönlüne göre versin.
genel yetenek ve İngilizce soruları nasıldı özellikle genel yetenek ve İngilizce testi bir miydi online'da? çünkü ben çelebide genel yetenekten elendim ve İngilizceyi göstermedi

genel yetenek ve İngilizce soruları nasıldı özellikle genel yetenek ve İngilizce testi bir miydi online'da? çünkü ben çelebide genel yetenekten elendim ve İngilizceyi göstermedi
40 soru genel yetenek (45 dk)
80 soru ingilizce (50 dk sanırım)
2 sorulu da video speaking vardı ev hepsi de tek sınavda kademe kademe gerçekleşti

2014 yılında Çelebi'de mülakata girdiğim zaman sistem aynıydı. Genel yetenekten başarılı olanları ingilizce testine, oradan da geçenleri sözlü ingilizce sınavına ve sonrası sözlü mülakata çağırmışlardı beni

Merhaba istasyon istanbul mu sizin

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.