Benim iyice modum düştü gerçekten şimdiye kadar dönerlerdi diye düşünüyorum. Bilemiyorum gerçekten çok sıkıldım :):)
olumsuz sonuç düşündürtecek hiçbir şey yok bana kalırsa. öyle olsaydı aramızdan mutlaka birine bir mail gelirdi, iş teklifi veya olumsuz şeklinde. toplu olarak açıklanacağı söylenmişti o yüzden umutsuzluğa kapılmak yok kesinlikle :)

• Like
Tepkiler: mf5106
evet ben başvurduğum fonksiyondaki başkanlıktan farklı bir fonksiyon için birim mülakatına girdim. regülasyon ve standartlara uyum fonksiyonunu seçmiştim, o fonksiyonda kalite güvence başkanlığı vardı fakat birim mülakatına ticari fonksiyondaki bir başkanlık için girdim

evet ben başvurduğum fonksiyondaki başkanlıktan farklı bir fonksiyon için birim mülakatına girdim. regülasyon ve standartlara uyum fonksiyonunu seçmiştim, o fonksiyonda kalite güvence başkanlığı vardı fakat birim mülakatına ticari fonksiyondaki bir başkanlık için girdim
Sizi o birim için uygun görmüşler sanırım

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.