Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şimdi arkadaşlar netleştirmek için soruyorum, aramızdan kimseye henüz teklif gelmedi değil mi? Take off da iş teklifleri gelmiş maaş falan konuşuyorlar unuttular mı bizi acep
Şimdi arkadaşlar netleştirmek için soruyorum, aramızdan kimseye henüz teklif gelmedi değil mi? Take off da iş teklifleri gelmiş maaş falan konuşuyorlar unuttular mı bizi acep
take off jr ise anket mailleri gelmiş iki üç gün içinde gelir diye tartışıyorlar
büyük ihtimal bize de aynı anda gelir
bence herkesi aynı anda başlatacaklar bu şekilde oryantasyon filan daha kolay olur
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.