Arkadaşlar nasılsınız sohbet edelim
Umutlarınız nedir
Yani samimi olmam gerekirse, bu kadar uzun sürmesi fazlasıyla gerdi beni umudum yok diyemem ama sürecin uzaması hayatımda genel olarak çoğu şeyi ötelememe neden oluyor, bunun yanı sıra maddi olarak beklentim belli bir seviyede eğer altında olursa o da üzer beni bu kadar bekledikten sonra bakalım hayırlısı :) @azxra size mail geldi mi yüz yüze görüşmeden sonra ?

• Like
Tepkiler: azxra
Yani samimi olmam gerekirse, bu kadar uzun sürmesi fazlasıyla gerdi beni umudum yok diyemem ama sürecin uzaması hayatımda genel olarak çoğu şeyi ötelememe neden oluyor, bunun yanı sıra maddi olarak beklentim belli bir seviyede eğer altında olursa o da üzer beni bu kadar bekledikten sonra bakalım hayırlısı :) @azxra size mail geldi mi yüz yüze görüşmeden sonra ?
Bende aynı durumdayım
Bana hiç bir mail gelmedi
Ben Take-off kısmınıda okuyorum orada online mülakata çağrılanlar olmuş
EN GEÇ bir yada iki hafta içinde açıklayacağız demişler

dostlar bana kalırsa umutsuzluğa kapılmamızı gerektirecek hiçbir sebep yok. sonuçların açıklanma tarihi zaten yaklaşık olarak bu haftayla beraber önümüzdeki iki haftaya tekabül ediyor, o yüzden ümidimizi koruyoruz :)

arkadaşlar merak ettim de buranın dışında ya da herhangi başka bir yerde başka engelli ilanına başvuran yada bizim gibi tüm aşamaları geçip haber bekleyen var mı bildiğiniz?
acaba kaç kişi engelli ilanına başvurmuştur acaba

arkadaşlar merak ettim de buranın dışında ya da herhangi başka bir yerde başka engelli ilanına başvuran yada bizim gibi tüm aşamaları geçip haber bekleyen var mı bildiğiniz?
acaba kaç kişi engelli ilanına başvurmuştur acaba
Açıkçası ben hiç denk gelmedim, belki de sadece biz varız diyeceğim ama çok düşük ihtimal

• Like
Tepkiler: azxra

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.