THY Engelli Ilanı Birim Mülakatı

junfan

HavaPersonel.Com
son aşamaya kadar gelen aday sayısı hakkında bir tahmininiz var mı?

qLfabi

HavaPersonel.Com
Teknik fonksiyonu seçen hiç kimseyle bu forumda veya başka kanallarda karşılaşmadim fakat hâlâ benim birimim için mülakatların devam ettiğini söylediler. Bu da insanın aklına başvuru sayısının fazla olduğunu getiriyor tabiki

junfan

HavaPersonel.Com
Teknik fonksiyonu seçen hiç kimseyle bu forumda veya başka kanallarda karşılaşmadim fakat hâlâ benim birimim için mülakatların devam ettiğini söylediler. Bu da insanın aklına başvuru sayısının fazla olduğunu getiriyor tabiki
sizin biriminiz özelinde değil de genel olarak bu ilanın mülakatlarının devam ettiğini kastetmiş olabilirler mi?

qLfabi

HavaPersonel.Com
sizin biriminiz özelinde değil de genel olarak bu ilanın mülakatlarının devam ettiğini kastetmiş olabilirler mi?
Tabiki o ihtimalde var ama bana mülakatı yapanlar THY tekniktendi onların hâlâ devam edecek demelerinden böyle bir çıkarım yaptım

azxra

HavaPersonel.Com
Bir de take off programları da var onlar da dahil olabilir

qLfabi

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar bir de lokasyon olarak 3 yer söylediler bana; Sabiha, Atatürk havalimanı ve İstanbul havalimanı sizde de durum böyle midir?

azxra

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar bir de lokasyon olarak 3 yer söylediler bana; Sabiha, Atatürk havalimanı ve İstanbul havalimanı sizde de durum böyle midir?
bana birim mülakatında değil ama kurul mülakatında İstanbul havalimanı ve mülakata girdiğimiz yeri söylemişlerdi

junfan

HavaPersonel.Com
bana bir şey söylenmedi, ben de sormadım hiç aklıma gelmedi. fakat mülakatına girdiğim birim genel yönetim binasında faaliyet gösteriyor, muhtemelen orası olacak

qLfabi

HavaPersonel.Com
Teknik başkanlık 3 yerde de görev alıyor, o zaman birime göre değişiyor bu

Konuyu okuyanlar;