Amin hepimiz için hayırlısı olsunBildiğim de oldu bilemediğim de, ondan Dolayı pek iç açıcı geçmedi ama bekleyip göreceğiz herkesin gönlündeki olur inşallah
Onu ben de hiç kestiremiyorum yason aşamaya kadar gelen aday sayısı hakkında bir tahmininiz var mı?
sizin biriminiz özelinde değil de genel olarak bu ilanın mülakatlarının devam ettiğini kastetmiş olabilirler mi?Teknik fonksiyonu seçen hiç kimseyle bu forumda veya başka kanallarda karşılaşmadim fakat hâlâ benim birimim için mülakatların devam ettiğini söylediler. Bu da insanın aklına başvuru sayısının fazla olduğunu getiriyor tabiki
Tabiki o ihtimalde var ama bana mülakatı yapanlar THY tekniktendi onların hâlâ devam edecek demelerinden böyle bir çıkarım yaptımsizin biriminiz özelinde değil de genel olarak bu ilanın mülakatlarının devam ettiğini kastetmiş olabilirler mi?
Bir de take off programları da var onlar da dahil olabilirTeknik fonksiyonu seçen hiç kimseyle bu forumda veya başka kanallarda karşılaşmadim fakat hâlâ benim birimim için mülakatların devam ettiğini söylediler. Bu da insanın aklına başvuru sayısının fazla olduğunu getiriyor tabiki
ne yazıkki hayır bekliyorum@azxra umarım öyledirsize mail geldi mi?
CümlemizinHakkınızda hayırlısı olsun
bana birim mülakatında değil ama kurul mülakatında İstanbul havalimanı ve mülakata girdiğimiz yeri söylemişlerdiArkadaşlar bir de lokasyon olarak 3 yer söylediler bana; Sabiha, Atatürk havalimanı ve İstanbul havalimanı sizde de durum böyle midir?
bana bir şey söylenmedi, ben de sormadım hiç aklıma gelmedi. fakat mülakatına girdiğim birim genel yönetim binasında faaliyet gösteriyor, muhtemelen orası olacakArkadaşlar bir de lokasyon olarak 3 yer söylediler bana; Sabiha, Atatürk havalimanı ve İstanbul havalimanı sizde de durum böyle midir?
sanırım öyle, evetTeknik başkanlık 3 yerde de görev alıyor, o zaman birime göre değişiyor bu