Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Banada mail donusu oldu profil doldurdum yalniz cumle kayit kismi acildigi halde cumle yok ve yarin gece son diyor sizde de aynisi midir?

Banada mail donusu oldu profil doldurdum yalniz cumle kayit kismi acildigi halde cumle yok ve yarin gece son diyor sizde de aynisi midir?
merhaba benzer bir teknik sorun ben de yasamistim sure dolmadan ilgili kanallardan mail atmani oneririm ik bana bu sekilde ulasip yeni link tanimlamisti. basarilar simdiden

Ben Salı günü mülakata girdim olumlu veya olumsuz 1 hafta içinde dönüş yapacaklarını söylediler

Evet ben profilimi oluşturdum cvmde ne yazıyorsa aynı şekilde aynılarını yazdım deneyim eğitim alanınız sertifikalarınız dil bilginiz fotoğrar vb başka bir şey yoktu zaten onun dışında 🙏🏼
hemen arkasından dil sınavı için mail geliyor, ben az kalsın kaçırıyordum. Dikkat edin

• Like
Tepkiler: aynalan

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.